Failed to get game data from the server — помилка в Покемон ГО

Відкриваєте додаток, і бачите відразу ж помилку з написом «Failed to get game data from the server», то ми змушені засмутити вас - таке  повідомлення означає. що ваш аккаунт знаходиться в стані блокування.



Дана помилка говорить про те, що програма не може отримати дані з сервера, але насправді ваш аккаунт забанений. Якщо ж ви використовували сторонні програми, за допомогою яких можна прокачати тренера або зловити і виростити покемонів набагато швидше - то ви могли отримати бан назавжди.

Про це вже неодноразово говорилося, але ми вам нагадаємо: останнім часом захист від чітерів  в Pokemon Go значно посилилася, так що якщо ви реально використовуєте сторонні способи просування свого тренера в грі, то ваш профіль буде миттєво заблокований без можливості відновлення.

 

Як прибрати проблему «Failed to get game data from server» в Pokemon GO?


Насправді, як би не було прикро, виправити таку помилку неможливо, адже, як ми вже сказали вище, це довічний бан аккаунта. Але є один спосіб, який дозволить вам почати все з нуля, якщо ви дійсно чітер. Можна видалити гру, а потім заново встановити її, але входити вже не в свій старий аккаунт, а створити новий профіль клубу тренера покемонів.

Чому ми рекомендуємо створити відразу новий профіль: помилка може з'явитися ще раз, якщо ви заходите з старого аккаунта, так як він вже в бані в базі Покемон ГО.

Якщо ж ви точно впевнені в тому, що не використали ніяких сторонніх програм, карт і чітів, то напишіть запит в службу підтримки Pokemon GO з проханням розблокувати ваш аккаунт.

0 коментарі:

Дописати коментар