Додаток сервіси Google Play зупинено, помилка

Чи траплялося вам стикатися з ситуацією, коли працюючи з декількома налаштуваннями на вашому телефоні, щоб внести певні зміни, або просто досліджуючи можливості настройки вашого апарату, ви раптом отримували повідомлення про зупинку роботи сервісів Google Play "Додаток сервіси Google Play зупинено", після якого вже не могли продовжувати свої маніпуляції?


 "Приложение сервисы Google Play остановлено"

Скажемо відразу: якщо ви таке повідомлення про помилку отримали, то немає абсолютно ніяких причин для паніки. Вам просто потрібно спробувати виправити ситуацію за допомогою одного із способів, які ми сьогодні запропонуємо, і продовжити спокійно працювати з настройками смартфона. Виникла помилка сервісів Google Play пов'язана не з вашими діями і не з вашим апаратом, а з втратою якихось переданих даних на одному з етапів налаштування. Це навіть не помилка, а технологічний збій, в результаті якого деякі дані загубилися або не могли бути відслідковані, і сервіси Google Play в кінцевому підсумку втратили цей зв'язок, тому їх робота зупинилася.

Існують різні причини, за якими помилка сервісів Google Play може статися, і ми, відповідно, будемо обговорювати різні методи вирішення цієї проблеми. Як вже було сказано вище, причини зупинки роботи сервісів Google не можна назвати абсолютно точно, так як вони криються в особливостях технології передачі даних. Але збій зазвичай відбувається, коли ви робите деякі зміни в настройках операційної системи Android. Спробуйте зробити пропоновані нами кроки послідовно - в залежності від того, що саме пішло не так, ви можете виправити помилку одним із цих способів.

Спосіб 1: Очистити кеш

Одним з можливих шляхів вирішення проблеми зупинки роботи сервісів гугл плей є очищення кеша системного додатку Google Play Services. Для цього необхідно зайти в Налаштування та вибрати розділ "Додатки" (Applications). Тепер потрібно вибрати диспетчер додатків і натиснути на вкладку "Всі". Далі знаходимо сервіси Google Play і натискаємо на нього один раз - бачимо можливості настройки для цього додатка. Вибираємо опцію "Очистити кеш", натискаємо. Після того, як ви успішно очистили кеш з цього додатка, необхідно перезавантажити смартфон, щоб уникнути помилки сервісів Google Play в майбутньому.
Додаток сервіси Google Play зупинено, помилка


Спосіб 2: Скинути параметри програми

Щоб скинути налаштування програми, необхідно за допомогою менеджера додатків (Application Manager) перейти до налаштувань сервісів Google Play точно так же, як і в попередньому способі, а потім натиснути на вкладку "Всі". Тепер відшукайте табличку "Ще" у верхньому правому куті екрану і натисніть на неї. Далі з'явиться меню, яке запропонує серед варіантів "Скинути налаштування програми". Натисніть на цей рядок. Для того, щоб гарантувати набуття чинності зроблених вами змін, просто перезавантажте телефон і повідомлення "Додаток сервіси Google Play зупинено" має зникнути назавжди.
Або може бути кнопка просто зупинити додаток, тоді нажимаємо на неї.



Спосіб 3: Додати свій аккаунт Google заново

Якщо ж ви все ж продовжуєте стикатися з тією ж проблемою, то зайдіть в налаштування і знайдіть розділ "Облікові записи". Натисніть на нього, і ви отримаєте список облікових записів, які ви створили на пристрої. Ваш аккаунт Google теж буде в списку. Натисніть на Google, а потім натисніть на Вашу електронну адресу електронної пошти на сторінці. Після того, як ви натиснете на Вашу електронну адресу електронної пошти, ви будете переміщені на сторінку, яка містить інформацію про те, як ваш обліковий запис Google працює на пристрої. Знайдіть символ 3 точки в верхньому правому куті пристрою, натисніть на нього, що відкрився список перейдіть до рядка "Видалити обліковий запис". Натисніть на неї, щоб ваш обліковий запис Google був видалений.

Як тільки це буде зроблено, ви повинні будете повторно додати свій обліковий запис Google на пристрій. Для цього необхідно перейти в розділ Налаштування, а потім в розділ "Облікові". Там натисніть на "Додати обліковий запис" і виберіть обліковий запис Google. Далі ви повинні будете ввести свій Gmail (адреса електронної пошти) і слідувати інструкціям, щоб завершити додавання облікового запису Gmail на пристрій. Цей спосіб неодноразово допомагав користувачам впоратися з помилками при установці додатків Google Play і, зокрема, з помилкою сервісів Google Play.



Є власні методи виправлення помилки? Розкажіть про них в коментарях. Ми впевнені, що ваш варіант вирішення проблеми "У додатку сервіси Google Play сталася помилка" буде гідно оцінений вдячними користувачами.

49 коментарі:

  1. Вискочила таблиця Роботу Сервіси Google Play припинено неможу цю таблицю убрати вона непускає в настройки вже перезагружав декілька разів нічого непомагає. Допоможіть будьласка, що робити?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. тут тільки hard reser, пишіть модель, зробимо інструкцію

      Видалити
    2. nomi i504. При сброса настроек включаю телефон и вылазит табличка Сервис Google Play не отвечает. Не могу зайти в телефон. Что делать?

      Видалити
  2. Вискочила таблиця Роботу додаток Google припинено неможу цю таблицю убрати вона непускає в настройки вже перезагружав декілька разів нічого непомагає. Допоможіть будьласка, що робити?

    ВідповістиВидалити
  3. Саша Водзінський13 травня 2018 р. о 21:02

    Доброго дня. Маю таку проблему, купив телефон самсунг J7 і на всіх додатках Гугл викидає помилку, не можна навіть увійти до свого профілю в Гугл.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Робіть хард резет, якщо не допомогло то звертайтесь по гарантії, можливо прошивка на телефоні "крива"

      Видалити
    2. А після хард резета нічого з даними Google не станеться?

      Видалити
    3. пропадуть дані з телефона, усе що на гугл акаунті і на флешці телефона, залишиться

      Видалити
    4. Те саме на Samsung J7 пропав GooglеБ Пише сталася помилка спробуйте пізніше, після обновлення Андроїда. Гаджет активно рекомендує користуватися Samsung продуктами

      Видалити
    5. Якщо у вас пропав Google Play перевірте його наявність в Настройки-Додатка-Все. Можливо ви випадково видалили ярлик магазину. Якщо в меню і в переліку додатків є, а на робочому столі немає, тоді затисніть пальцем додаток поки не закриються налаштування і не відкриється робочий стіл і відпустіть палець. Але, а якщо Play MArket немає і в списку додатків, тоді вам необхідно заново його встановити. Завантажити його можна за цим посиланням https://google-play.ru.uptodown.com/android
      також може бути що самсунг просто рекламить свій продукт і вставляє "палки в колеса" гуглу, але це схоже на теорію змов)

      Видалити
  4. Така проблема. На xiaomi mi a1 постійного викидає з програм на робочий стіл. Прогнрами працюють,але чомусь викидує

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. робіть хард резет, раз на 3 місяці потрібно це робити, з часом там забиваються системні папки, реєстр, а це все заставляє телефон "глючити"

      Видалити
  5. вибиває оновіть гугл плей сервіси бо програма не буде працювати телефон мейзу м3с всьо вже перепробував

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. а оновляти гугл плей не пробували? програма просто застраріла.. тут 2 варіанти, або оновляти, або кожного разу бачити це вікно.. я на своєму телефоні ще не оновляю, а просто кожного разу закриваю це вікно

      Видалити
  6. Та сама проблема плюс глючити почав,підвисає кожні десять секунд. Видаляю все пов'язане з гугл працю норм. Почалось сьогодні

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ні зкидання, ні хард не допомагає. Помилка переходить на різні програми. Видаляю програму, помилка виникає на іншій… більше схоже на вірус

      Видалити
  7. Після скидання налаштувань до заводських(на LenovoK5 Android),не можливо оновити сервіси гугл плей,пише що ваш пристрій не сумісний із цією версією.Що робити?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Той самий телефон.Та сама проблема.

      Видалити
    2. на жаль вашу модель розробник не підтримує, тому оновити вже не вийде

      Видалити
  8. Допоможіть будь ласка, я зтикнувся з проблемою. Я не можу обновити сервіси, тому що неможу зайти в плей маркет, вибиває помилки про завершення процесу програми. Скачую з інтернету, не приймає телефон. Аккаунт не можу ввести, бо вискакує помилка сервісів... Що мені робити ?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. яка модель телефона? можливо вже застаріла можель і розробник не підтримує його..
      ще як варіан можна скинути налаштування телефона, тоді проблеми мають зникнути

      Видалити
  9. Доброго дня,у мене така проблема google play вилітає,не можу добавити обліковий запис ,жодна програма google не працює. Модель телефона Meizu m3note

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. проблема прошивки, віднесіть в сервісний центр, нехай поміняють ОС

      Видалити
  10. Добрий день!В мене така проблема,захожу в Play Market,а програма вилітає та випливає вікно з наступним вмістом"На жаль, програма Google Play Market припинила роботу".Підскажіть, будь ласка,що мені робити?

    ВідповістиВидалити
  11. Помилка RH-01. Нічого не допомагає, видалив акаунт, а заново додаватися не хоче. Що робити. meizu m3 not

    ВідповістиВидалити
  12. Доброго вечора. допоможіть вирішити проблему: постійно зявляється повідомлення що сервіси Google play продовжують припиняти роботу, вибираю закрити програму але нічого не відбувається і продовжує висвітлюватись це повідомлення. Підскажіть як позбутись цього повідомлення?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. я в себе вирішував цю помилку, видаленням оновлень з плей маркета. і потім ставив наново, або як варіант зробити скидання даних (хард резет), але зробіть копію даних, а то все видалиться

      Видалити
  13. Зявилось вікно помилки, постійно випригує працювати на телефоні не можливо. Після перезагрузки телефону система написала що гугл музика видає помилку. Очистила кеш і призупилаї музику, не допомогло.
    Скористалась Вашими порадами.
    По 1 пунк все виконала , але не домогло
    По 2 пунку не змогла зробити , бо не хоче заходити в налаштування гугл.
    По 3 пунку не дає видалити гугл аккаунт. У мене їх 3шт. 1 спробувала синхронізувати, не допомогло.
    Певне треба до заводських установок скидати((((

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дані всі збережіть, і робіть скидання, я б радив всім раз на 4 місяці робити скидання даних, чим старіша модель телефона тим частіше робити.
      на своєму роблю кожні 2 місяці (Мото Х)

      Видалити
  14. не можу взагалі в настройки зайти ,зразу викидає,Як тепер я маю скинути до заводських настройок

    ВідповістиВидалити
  15. доброго дня...планшет (Lenovo)працював добре але сьогодні почало вибивати що в ютубі та гуглі сталась помилка і не відкриває ці програми

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. очистити дані всіх програм звязаних з гугл, якщо не допоможе то хард резет

      Видалити
  16. Доброго дня телефон xiaomi redmi note 2. Після хард ресета плей маркет вилітає і взагалі зчезає з установлених програм, гугл плей сервіси оновились,а плей маркет не оновлюється і неможу поставити app google з плеймаркету видає ерор 504

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. спробуйте оновити систему, прошити телефон, або через стандартні функції обновити андроїд.
      думаю проблема суто в тому що версія старіша, і є проблеми в підтримці.

      Видалити
  17. Допоможiть!Така проблема:уже як багато мiсяцiв на телефонi кожну минуту висвiтляэться табличка "Роботу Сервiси Google Play припинено" нiчого не допомагаэ.
    Що робити?
    Що робити?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. для початку можна почистити кеш і дані, якщо не допомагає то hard reset зробіть,
      і ще уточніть, яка модель телефон?

      Видалити
  18. Доброго вечора! Проблема така: не розумію за яких обставин, але в мене зник Google Play, в меню немає, в програмах немає. Після попереднього оновлення програмного забезпечення, мені постійно вибивало якусь помилку(com.android/.., точно не пам'ятаю), я натиснула на неї і мені відкрило налаштування, тож я вимкнула програму android, яка видавала цю помилку, і, мені здається, що з того моменту у мене зникла програма Google play.. Сервіси Google Play у програмах є, а самої програми немає..
    Не знаю, чи достеменно пояснила проблему, та надіюся на вашу допомогу(

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. уточніть, яка модель телефона?
      на крайній випадок можна завантажити Google play.
      а так то я б порадив прошити телефон на нову прошивку, так як думаю проблема саме в ній.

      Видалити
  19. Вибачте ,але нічого не допомогло не знаю що робити .

    ВідповістиВидалити
  20. Доброго вечора! Не можу оновити Googl плей сервіс нічого не відбувається стоїть на місці коли натискаючи оновити.Відповідно ніякі додатки не оновлюються і не загружаються.телефон OUKITEL U18 Android 7.0 Що робити?

    ВідповістиВидалити
  21. Доброго дня така проблема:постійно зявляється повідомлення що сервіси Google play продовжують припиняти роботу, вибираю закрити програму але нічого допомагає .ЩО РОБИТИ?
    Дякую....

    ВідповістиВидалити
  22. Постійно вибиває Сервіс гугл плей продовжує припиняти роботу)нічого з цим неможу зробити очистив кеш видалив оновлення,перезавантажив,і тд.Що з цим робити

    ВідповістиВидалити
  23. На головному екрані появляється првідомлення: головний екран самсунг продовжує припиняти роботу

    ВідповістиВидалити
  24. В мене постійно вибиває табличка "на жаль програма Сервіси Google Play припинила роботу".Я пробувала очистити кеш,але він чомусь неочишчається.В мене таке і колись було то я просто вимкнула додаток, а через деякий час знову увімкнула і все припинилося. В мене Nomi_C070010. Поможіть.

    ВідповістиВидалити