Niantic забанили Бельгію в Pokémon Go через одного гравця

Розробники Pokemon Go продовжують хрестовий похід проти чітера: в цей раз Niantic заблокувала цілу країну через одного несумлінного гравця.





Один з найпопулярніших способів нечесної гри в Pokemon Go - використання пошукових роботів. Оскільки, в кінцевому рахунку, успіх залежить від того, наскільки велику територію вдалося дослідити геймеру, Чітери вдаються до допомоги програм, які обманюють GPS і самі збирають покемонів і різні предмети. Niantic без попереджень банить недобросовісних користувачів по IP-адресами.

Користувач Reddit mewtwo_captured вирішив провести експеримент: він купив кілька передплачених SIM-карт і потім запустив безліч акаунтів в Pokemon Go з одного і того ж IP-адреса, що належить найбільшому бельгійському оператору Proximus. Чітер думав, що це допоможе провернути йому аферу грандіозного масштабу: запустивши бота з декількох сотень акаунтів, він зміг би зловити величезну кількість покемонів. Однак адміністратори Niantic швидко зрозуміли, що відбувається і забанили чітера по IP. В результаті всі бельгійські геймери, що користуються послугами провайдера Proximus, були заблоковані.

Незабаром Niantic виявила свою помилку і відновила доступ до гри. Залишається сподіватися, що чітер зробив висновок і не буде більше намагатися здійснити подібні масштабні афери. Адже, в кінцевому рахунку, через нього можуть постраждати десятки тисяч користувачів.

0 коментарі:

Дописати коментар