Оновлення Pokemon GO 0.35.0 Android і ОС IOS 1.5.0 Покемон го

23 серпня вийшло чергове оновлення Pokemon GO 0.35.0 на Андроїд і 1.5.0 для iOS. Основним нововведенням в новій версії стає додавання функції при захопленні гімов (оборонних веж).

Тепер вам вдасться дізнатися прямо перед битвою всі потенційні можливості покемона, а допоможуть вам у цьому лідери команд-фракцій: Spark, Blanche або Candela. Зараз ми розповімо вам більш детально про кожне з оновлень для двох платформ

Що нового в Покемон ГО 0.35.0 на Андроїд?


  ¤ З'являється нова функція - це підказка під час захоплення Гімів, тепер же, коли ви будете вибирати істоту, то лідер команди, в якій ви перебуваєте, підкаже вам, якого покемона найкраще взяти для битви, і ви зможете побачити оборонні і атакувальні якості монстра. Таким чином, проблеми з вибором покемона для бою на стадіоні у вас більше не з'явиться.
  ¤ Виправлені деякі незначні помилки в інтерфейсі програми.
  ¤  Виправляються помилки ботів в процесі гри.
  ¤ Поліпшується захисна система, і тепер гравці не зможуть прокачувати свої акаунти, користуючись ботам - за це вони будуть отримувати моментальний перманентний бан.

Що нового в Покемон ГО 1.5.0 для iOS?


 ¤ Під час битви за гім, ви зможете побачити спеціальне діалогове вікно, в якому можна отримати пораду від лідера фракції Містика, Відвага або Інстинкт - вони підкажуть вам, якого покемона краще вибрати для битви, враховуючи характеристики атаки і оборони монстра.
 ¤ Виправляються дрібні помилки в інтерфейсі гри.
 ¤ Відсутні баги з ботами в додатку.
 ¤  Незначні текстові зміни.
 ¤   Дороблена система захисту від «чітера», яка використовуватиме додаткове програмне забезпечення для прокачування своїх акаунтів. Не радимо прокачувати профілі старими «швидкими» методами, адже тоді вам загрожує моментальний бан.

Для скачування виберіть версію 0.35.0 на сторінці архіву версій по посиланню

0 коментарі:

Дописати коментар