Анонси: Bluboo D1 - недорогий смартфон з здвоєною камерою

Оснащення смартфони здвоєних камер є одним із трендів останнього часу. Причому, вони з'являються не тільки в пристроях верхнього цінової сегмента і «міцні середнячки», а й у відносно бюджетних смартфонів, яскравий приклад яких є Bluboo D1.




Відповідно до вимог часу корпусу Bluboo D1 виготовлені з металу, а сам смартфон щодо компактні (141,4x71,7x9,35 мм). Крім стандартного чорного новинка буде випускатися в золотавому і синьому кольорах. Діагональ екрану - 5 дюймів (використовується модуль Sharp роздільною здатністю 1280х720 пікселів), а основа апаратної платформи MediaTek MT6580. Також в наявності 2 Гб ОЗУ, 16 Гб вбудованої пам'яті з можливістю розширення картами MicroSD об'ємом до 256 Гб і акумулятор ємністю 2600 мАч.


Тилова камера Bluboo D1 являє собою поєднання 8 Мп основного модуля з 2 Мп додатковим. Відповідно, 8 Мп модуль відповідає за фотозйомку, а 2 Мп використовується для збору інформації про глибину різкості сцени. Крім того, Bluboo D1 оснащений окремим процесором обробки зображень, що дозволяє бачити ефект Боке на фотографії в режимі реального часу. Дозвіл фронтальної камери - 5 Мп. Також відзначимо, що обидві камери забезпечені спалахами. З іншого можна згадати сканер відбитка пальця, багатобарвну світлодіодну стрічку в нижній частині пристрою (використовується для інформування про повідомлення) і ОС Android 7 нуги. Попередні продажі новинки вже почалися, до 7 травня Bluboo D1 можна купити за $ 69,99, далі ціна виросте до $ 79,99.

0 коментарі:

Дописати коментар