Як встановити рут права на Android через Kingo ROOT

Якщо ви хочете по максимуму використовувати Android смартфон або планшет, розширити його функціональність, збільшити продуктивність, то варто отримати root права. У цьому допоможе відмінна програма Kingo Android ROOT. Це одна з найпопулярніших утиліт в своєму роді, що дозволяє «в один клік» встановити SuperSU, бінарний файл SU і BusyBox.



За допомогою розробки від Kingo можна рутувати велику кількість планшетів і смартфонів під управлінням Андроїд 5, 6 (також Android 4.4.2 і нижче) від Samsung, HTC, Google Nexus, LG, Alcatel, Huawei, Lenovo, Acer, Motorola, Sony, Meizu , Xiaomi, Prestigio, Fly і інших виробників. Повний список підтримуваних пристроїв ви знайдете тут.

Як отримати root права на Android: інструкція


1. Перейшовши на цю сторінку офіційного сайту програми, натисніть кнопку «Download from FTP on Kingo». Зачекайте пару секунд, після почнеться завантаження файлу встановлення.

2. Встановіть програму на ПК і відкрийте її.

3. На смартфонах Sony, HTC, Google Nexus потрібно розблокувати Bootloader (це необхідна дія для отримання прав Суперкористувача на даних моделях,  Правда в деяких випадках Kingo ROOT зробить все за вас! Прокрутіть трохи нижче - там я розповів як це відбувається на прикладі свого телефону.

4. Підключіть прилад до комп'ютера за допомогою USB, при цьому включивши налагодження в «Налаштуваннях» → «Для розробника». Якщо в меню немає такого пункту, читайте цю статтю.


5. Потім Kingo Android ROOT запустить сканування підключених пристроїв, а на Android смартфоні або планшеті з'явиться запит на дозвіл налагодження з вашого комп'ютера. Натисніть «OK».


А також можете поставити галочку навпроти пункту «Завжди дозволяти налагодження з цього комп'ютера», щоб при наступних підключеннях більше не доводилося цим займатися.


6. На мобільний пристрій буде встановлено додаток Kingo ROOT. Через нього ПК версія програми зламує систему для отримання root прав.

kingo android додаток на android



7. Після вдалого підключення, на екрані ПК з'явиться кнопка «ROOT». Натисніть її.

 kingo android root програма на windows


8. На початку посту я зазначив, що необхідно мати розблокований завантажувач для певних моделей. На моєму Nexus 4 окремо займатися його розблокуванням не довелося, тому що Kingo Root зробила це за мене. Все, що від мене вимагалося: відповісти «Yes» на що з'явився на екрані запит, використовуючи клавіші регулювання гучності і підтвердити вибір кнопкою харчування.

9. Потім з'явиться запит продовжити виконання дій, в якому попередять, що буде встановлено кастомне Recovery, внаслідок чого будуть видалені дані зі смартфона. Чи згодні - натисніть «OK».
 kingo root отримання рута

10. Дочекайтеся завершення процесу, потім натисніть «Finish».

supersu

На мобільному пристрої з'явиться менеджер прав Суперкористувач SuperSU. За допомогою нього надається root доступ різних додатків.



Якщо хочете видалити рут права, знову можете скористатися Kingo Android ROOT. Підключивши рутований гаджет до ПК, ви виявите 2 нові кнопки: «Remove Root» і «Root Again». Натисніть першу і дочекайтеся завершення процесу.



Що стосується підтримуваних моделей, то особистий досвід використання Kingo Android ROOT показав, що програма підтримує куди більшу кількість девайсів, ніж заявлено розробником. Вся справа в тому, що у багатьох гаджетів схоже залізо, тому Kingo ROOT може розпізнавати їх як абсолютно інші пристрої. Так що якщо вашій моделі немає в списку підтримуваних, все одно можете спробувати отримати рут права за допомогою даної програми - в такому випадку процес стає більш ризикованим.

3 коментарі: