Framaroot - як отримати Root права на Android без Пк

Root права дають величезні можливості по налаштуванню вашого смартфона або планшета на Android. У цьому пості я розповім про одну круту програму для Android, за допомогою якої можна отримати рут права за пару хвилин, причому в даному випадку задіяти комп'ютер не доведеться.



Все, що від вас вимагається - це завантажити .apk файл програми Framaroot на ваш смартфон або планшет і встановити додаток. Далі необхідно лише дотримуватися інструкції.

  На даний момент останньою версією Framaroot є 1.9.3. Саме її ви можете завантажити з нашого сайту.

Ну що ж, приступимо. Відкрийте програму. Вам запропонують один або кілька методів для отримання прав Суперкористувача.
 З меню, що випадає виберіть пункт «Встановити SuperSU» або «Встановити SuperUser» для установки менеджера root-прав - спеціальної програми, за допомогою якої ви зможете надавати рут доступ іншим програмам.
Далі натисніть на один з пунктів (методів), після чого з'явиться підказка з результатом його роботи.

В кінці ви побачите повідомлення, яке повідомить про успішне отримання root прав. Просто перезагрузіть ваш гаджет і зміни вступлять в силу.

Програма підтримує величезну кількість смартфонів і планшетів і з кожним оновленням додаються нові. На практиці за допомогою Framaroot можна отримати рут права не тільки на заявлених розробником моделях, а й на багатьох пристроях з схожим залізом.

1 коментарі: