Як використовувати Razz Berry в покемон го?

pokemon go Razz Berry
Коли ви знайдете сильного покемона, то немає гарантії, що він не зможе вирватися з вашого покебола. Щоб не витрачати просто кулі і ловити прокачаних покемонів ефективно, ви можете використовувати Razz Berry в Pokemon GO.


У цій статті ми розповімо вам, як ловити сильних і складних покемонів за допомогою ягоди Razz Berry в Pokemon GO.

Покемони діляться на три підкласи - вони залежать від складності спіймання істоти. Просто натисніть на покебол, і відразу ж довідаєтеся, якої складності монстрик, з яким ви маєте справу. Звужує коло на покемонів буде замальоване відповідним кольором, відповідно до рівня істоти:

    Зелений - зловити просто
    Жовтий - середня складність спіймання
    Червоний - зловити досить важко

Навіть якщо ви зловите покемона з червоним колом (мішенню), то він все одно зможе вирватися і втекти від вас. Так що, немає кращого способу заволодіти сильним прокачаним вихованцем, як використовувати Razz Berry ягоду. Гра автоматично видає вам цей предмет, коли ви досягаєте 8-го рівня в Покемон ГО. Є ще один хороший спосіб - просто купити ягоду в ігровому магазині за монети. Погодьтеся, це найпростіше, але буває так що монети закінчилися, правда?
Razz Berry

Як правильно використовувати Razz Berry в Покемон ГО?


У процесі лову покемона ви повинні натиснути на іконку з рюкзаком і після цього натиснути на ягоду. Далі ягода усипляння буде автоматично діяти на істоту, якого ви намагаєтеся зловити. Що ж, тепер справа тільки за вами - киньте покебол точно в монстра. Як тільки покемон відправиться в покебол, знайте - він більше нікуди від вас не вирветься. Вітаємо з затриманням нового складного покемона!

0 коментарі:

Дописати коментар