Різновиди покеболів в Pokemon GO

Різновиди покеболів в Покемон го
Тренери в Покемон ГО, збираючись на чергове полювання за кишеньковими звірятами, мають можливість озброїтися 3 різними видами покеболов, які відрізняються як за своїми характеристиками, так і зовні. Зараз ми розповімо про кожен з цих покеболів, і в яких випадках доцільно застосовувати той чи інший вид.









Різновиди покеболів в Pokemon GO


Як вже було сказано вище, на даний момент в грі є всього 3 покебола, ось вони:

    PokeBall - самий звичайний покебол
    Great Ball - грейтбол
    Ultra Ball - ультрабол

Кожнуз цих куль ви можете використовувати в різних ігрових ситуаціях, і на різних проміжках часу. Наприклад, якщо ви граєте з  1-го по 11-й рівні , то вам буде потрібен тільки стандартний покебол. Через деякий час, коли ви наберете достатньо досвіду, щоб перейти на 12-й рівень, у вас з'явиться відразу 20 Great Ball, і їх уже можна використовувати для лову сильніших монстрів, які мають властивість вириватися. І вже тільки на 20-му рівні гравці отримують можливість кидати Ultra Ball - його доцільно застосовувати для лову тих покемонів, CP яких більше 500.

У кожного виду покеболов є свій особистий відсоток затримання істот, наприклад, так у синього Great Ball цей відсоток буде на 50% більше, ніж у стандартного покебола, а Ultra Ball, в свою чергу, перевершує грейбол, і його шанс піймання сильних і рідкісних монстрів - 90%!

Звичайний Покебол (PokeBall)


Pokeball


Доступний для всіх гравців з самого першого рівня, тобто - навіть на початку гри. У нього червона кришка, а нижня частина - біла. Застосовувати його слід для лову слабких і частих покемонів, наприклад, ви з легкістю знайдете їм Ratata, Pidgey і інших істот, які зустрічаються у вашій місцевості досить часто. Шанс зловити рідкісного і сильного покемона таким покеболом - всього до 50%, більше не буває.


 

Грейтбол (Great Ball)




Грейтбол - це покращений вигляд покебола, його отримати ви можете на 12 рівні в кількості 20 штук відразу! У ньому є більше доповнень і модифікацій. Зовнішній вигляд кришки буде синім з червоними смугами, а нижня частина - як і раніше залишилася білою. Крім зовнішнього відмінності, варто відзначити ще й функціональні переваги перед стандартним покеболом. Система утримання покемонів у даного кулі опрацьована краще, і шанс зловити рідкісного покемона з таким м'ячем - вже більше 70%.


Ультрабол (Ultra Ball)




На даний момент - це найкращий покебол, і користуватися ним в Покемон ГО ви зможете тільки після досягнення 20 рівня. У ультрабола найсильніші характеристики і ловити кишенькових істоту з його допомогою найпростіше. Якщо ви кидаєте саме такий м'яч в покемона, то ваш шанс зловити його дорівнює 90-95%. Так що, якщо вам зустрівся Вапореон або Лапрас, то сміливо ловіть його саме ультраболом. Зовні він виглядає так: темно-сіра кришка зверху із суцільною жовтою смужкою.



Сподіваємося, що дана стаття допоможе вам розібратися з тим, як використовувати різні покеболи в Покемон ГО.

0 коментарі:

Дописати коментар