Цукерки (Candy) в Покемон ГО

Цукерки - найважливіші предмети для прокачування покемонів в Pokemon Go, так що, якщо ви зібралися стати сильним тренером, домогтися успіхів, а також отримати можливість швидко прокачати покемонів, то потрібно навчитися правильно і раціонально використовувати ці ігрові солодощі.



У даній статті ми розповімо вам про цукерки Candy в Pokemon GO і про те, як їх використовувати і для яких цілей.

Для чого потрібні цукерки в Покемон ГО?


У Pokemon GO гравцям потрібно використовувати предмети-солодощі, щоб збільшувати силу своїх покемонів, а головне - прискорити процес еволюції цих дивовижних створінь. Якщо хочете обзавестися армією максимально крутих покемонів в покедексі, то вам слід знати, як використовувати цукерки і зоряний пил, адже саме ці предмети можуть збільшувати CP і HP істот.
Цукерки (Candy) в Покемон ГО

Як отримати цукерки в Покемон ГО?


Кожен покемон потрапляє в покедекс з певною кількістю цукерок, які необхідні для еволюції і розвитку. Для кожного покемона існують свої види цукерок. Якщо ви спіймали Мяута (Meowth) - то вам знадобляться цукерки Meowth і так само по аналогії для кожної істоти. Зловили одного і того ж покемона кілька разів і у вас тепер два представника одного виду? Тоді ви можете здійснити трансфер професору і отримати за це цукерку цього ж покемона - і тоді вже потратьте її на прокачування того вихованця, якого залишили. Даний спосіб - найпростіший для отримання цукерок в Pokemon Go.

Зрештою, є самий банальний, але, в той же час вірний спосіб - можна просто зайти в ігровий магазин і купити цукерки там за поке-Коін.

Як використовувати цукерки в Покемон ГО?


Щоб покемон повністю еволюціонував, вам знадобиться досить багато цукерок. Для деяких істот потрібно всього від 20-30 штук, а для покемонів з більш високими рівнями потрібно вже число побільше. Хочете розвинути покемона? Переконайтеся в тому, що цукерок його типу у вас достатньо. Ось, що ми вам порекомендуємо: спочатку потрібно підняти до максимального рівня HP і CP (Combat Power), і тільки потім можна зайнятися еволюцією кишенькового вихованця. Даная схема дозволить вам використовувати свої ресурси правильно і раціонально. Також, буде розумно залишати в покедексі тільки по одному представнику кожного виду покемонів, тільки сходинкою еволюції нижче.

0 коментарі:

Дописати коментар