Master Ball скоро добавлять в гру Pokemon Go

 masterballskoro
Нещодавно в мережі з'явилася досить цікава інформація - це були іконки з установчого пакета apk Pokemon GO. Виявляється, що в ньому, крім трьох видів покеболів, які є зараз, є ще один - це Master Ball, його ви могли бачити в мультсеріалі.



Швидше за все, даний вид покебола буде даватися гравцям також як бонус, тільки в більш обмеженій кількості, ніж інші кулі для лову покемонів. Наприклад, ви зможете отримати такий покебол на тематичному заході Pokemon GO або на святковій акції. Як деякі можуть пам'ятати, рідкісних і легендарних покемонів буде набагато складніше ловити звичайним покеболом, про це говорили розробники, і на допомогу тренерам прийде новий Мастербол (Master Ball).

Master Ball в грі.

Нижче ви можете бачити іконку, яка була виявлена ​​в внутрішньоігрових файлах:




Мастербол - ця куля є найбільш ефективним покеболом в аніме-всесвіті Покемон, і його призначення - це стовідсоткове піймання будь-якого покемона, який тільки є в віртуальному світі. Його ніде не можна купити, але тренера можуть отримувати мастербол в процесі гри. Що стосується зовнішнього відмінності цього кишенькового кулі, то на ньому з'являється буква «М», а з боків - дві рожеві вставки. Деякі гравці вважають, що саме в них полягає секрет успішної лову покемонів, але це припущення більше схоже на вигадку.

Коли з'явиться Master Ball в Pokemon GO?


На даний момент немає ще жодної точної інформації, але ми знаємо, що розробники програми зараз ведуть роботу над посиленням систем пошуку покемонів, а також захисних технологій, але деякі прогнози вже є - Мастербол може з'явитися в Покемон ГО разом з легендарними покемонами. Якщо ця інформація виявиться правдою, то ви побачите новий покебол вже дуже скоро!

0 коментарі:

Дописати коментар