Портативна батерея Tesla Generation 10000 mAh

Портативна батарея Tesla Generation 10 000mAh (D01) - супер вмісткість, компактність і стиль!





Tesla Generation 10 000mAh - портативне джерело повноцінного багаторазового живлення для вашого улюбленого девайса.

Рідкісний власник ноутбука або смартфона не опинявся в ситуації, коли для економії енергії пристрою доводилося відмовлятися від використання потрібного додатка. Так що там, як часто вам доводилося спотикатися в темряві, не ризикуючи скористатися ліхтариком? І все тому, що батарея вірного смартфона вже майже розряджена.

Портативна батарея Tesla Generation 10 000mAh створена для того, щоб допомогти заряду вашого гаджета завжди залишатися «на висоті». При невеликій вазі (210 гр.) Вона має високоефективний акумулятор, а її USB-виходи живлення на 1А і 2А дозволяють заряджати не один, а два пристрої одночасно!




Яскравий стиль і скромні розміри


Акуратна модель Tesla Generation поєднує простоту і практичність. Незважаючи на класичний дизайн, вона виглядає, як «гостя з майбутнього». Компактний монолітний корпус доповнюється футуристичний ліхтариком-підсвіткою. При тому розмір самої батареї дозволяє їй без зусиль поміститись в долоні.









Вигідні відмінності від аналогів


Перевагою Tesla Generation є наявність датчика заряду батареї. Заряд вказано у відсотках, тому гадати про його рівні не доведеться. Вбудована підсвітка гідна окремої згадки. Крім основного світлодіодного ліхтарика, Tesla Generation оснащена ще одним точковим ліхтариком на протилежному боці. З таким пристроєм під рукою можна не боятися раптового відключення електрики - яскраве світло прожене будь-яку темряву!




Tesla Generation значно розширить ваші можливості. Батарею можна брати в подорож, далеку поїздку або навіть похід -  її вага не буде помітна в рюкзаку. Зате з такою дивовижною штукою ви нізащо не пропустите важливий дзвінок. Навіть якщо до цього випадково «підсадили» заряд, переглядаючи фільм або загравшись в «Angry birds». З Tesla Generation про економію енергії можна забути!







Виробник: Tesla Generation
Ємність: 10 000 mAh
Подвійний порт на 1А і 2.1A
ЖК-дисплей
ліхтарик
Розміри: 111 x 76 x 22 мм
Вага: 210 г

0 коментарі:

Дописати коментар