Як лікувати покемона в Pokemon Go

Після боїв ваші покемони можуть отримати збитки у вигляді всіляких ран і каліцтв, так що, щоб тваринка не врізала дуба з кінцями, його доведеться відновити - тобто зробити лікування. У даній статті ми розповімо вам як лікувати покемонів в Покемон ГО!




Для лікування покалічених кишенькових звіряток використовується спеціальне зілля. За допомогою зілля вам вдасться відновити певну кількість очок здоров'я HP, а ще, до речі, ці зілля можуть іноді випадати на покестопах, як і інші предмети.


 Генерація предметів в покестопах на ігровий карті відбувається випадковим чином, так що, може статися і так, що в критичний момент ви не зможете знайти зілля в рандомних покестопах. Якщо ж вас наздогнав такий випадок, то зілля також можна купити в спеціальному ігровому магазині за внутрішньоігрову валюту - покемонети.

 Коли у вашому розпорядженні з'явиться зілля (в незалежності від того, як ви його змогли отримати), натискайте на іконку покебола знизу екрану і переходите в меню.

 Там ви повинні вибрати розділ зі своїм інвентарем,

 а потім пункт Potion або Revive.


Далі ви побачите меню, в якому будуть продемонстровані покемони, які потребують лікування.

 Потім натисніть на покемона, і він автоматично вилікується на певну кількість очок здоров'я.
 Не виключено, що ваш покемон сильно постраждав в бою за відстоювання або завоювання Гіму, і тоді вам буде потрібно використовувати відразу кілька зілль або каменів воскресіння.

0 коментарі:

Дописати коментар