Як підключити планшет до інтернету через комп'ютер з USB

Як підключити планшет до інтернету через комп'ютер з USB
Не всі користувачі мають доступ до інтернету на своєму планшеті чи смартфоні, однак буває потрібно оновити якусь гру, чи встановити новий додаток, скачати кеш і т.д. В такому разі без проблем можна роздавати інтернет з комп'ютера (який  підключений до мережі) за допомогою USB-кабелю.




Для того щоб підключити смартфон чи планшет до інтернету через компютер з USB  будуть необхідні root права. Як їх отримати читайте в постах: як отримати Root, права суперкористувача в Android і Framaroot - root в один клік. Якщо цей пункт вже виконано, можна приступати.

До речі, права root можуть знадобитися і в інших випадках: коли потрібно перенести програми з внутрішньої пам'яті телефона на карту пам'яті  або, зламати ігри і т.д. А тепер про підключення девайса до "нету" через комп'ютер.

Для початку, потрібно скачати і встановити Android SDK для Windows за посиланням.

Спочатку перейдіть в  вкладку «Мережа та Інтернет» на комп'ютері, потім в «Мережеві підключення». У новому вікні, нажміть на підключення до мережі, натисніть  правою кнопкою мишки і зайдіть в властивості підключення.

windows internet options

Потім перейдіть на вкладку «Спільний доступ» і позначаємо галочкою пункт - «Дозволити іншим користувачам мережі використовувати підключення цього комп'ютера для доступу до інтернету». Після, нажміть «OK».

Після цього беремо ваш Android смартфон чи планшет , відкриваємо «Налаштування», дальше пункт «Для розробників» і ставимо галочку навпроти «Налагодження по USB».

Тепер підключаємо планшет до свого комп'ютера через USB.

Потім скачуємо на ПК цей архів. Розархівовуємо його і запускаємо програму AndroidTool.exe.

androidtool


В ній натискаємо кнопку «Refresh» (дивіться фотографію вище), потім активується пошук гаджетів. Після завершення  в полі «Select a device» ви побачите ваш пристрій. У списку «Select DNS to use» вибираємо DNS і натискаємо кнопку «Connect».

androidtool


Відкриється вікно з бігаючим рядком підключення. На смартфоні чи планшеті повинен з'явитися додаток «USB tunnel». Він може запросити  права Суперкористувача. Погодьтеся, натиснувши «Надати».

usb tunnel android


От і все, тепер ви побачите надпис «Connection Done» і зараз ваш ПК зможе спокійно роздавати інтернет по USB на смартфон або планшет під ОС Android

0 коментарі:

Дописати коментар