Датчик Crow SWAN PGB дієвий спосіб захисту чи ні?

SWAN PGB - це модель сучасного комбінованого ІЧ-сповіщувача детекції руху і датчика розбиття скла для захисту території об'єкта від несанкціонованого доступу сторонніх осіб. Комбінований датчик Crow SWAN PGB розроблений компанією Crow Electronic Engineering LTD, що займає лідируючі позиції на світовому ринку рішень у сфері безпеки. Сповіщувач Crow SWAN PGB незамінний при побудові надійних систем охоронної сигналізації, через те, що побудований на якісних елементах з належним ставленням виробника до будь-яких, навіть найдрібніших деталей.
датчик crow swan pgb

 Давайте ознайомимось з ключовими можливостями, які заявляє виробник по моделі датчика руху Crow SWAN PGB. Цікавою особливістю даного датчика є спільна робота двох систем детекції: руху і розбиття скла, що дозволяє ідентифікувати дії зловмисників на самих ранніх стадіях. Виробником заявлені наступні ключові можливості технології, використовуваної в Crow SWAN PGB:

  1. Два окремих датчики: ПІК і акустичний, для виявлення руху, удару і розбиття вікон
  2. Сферична лінза з кутом огляду 90
  3. Поетапна система фазочастотного виявлення
  4. Вбудована термокомпенсація
  5. Захист від радіоперешкод потужністю до 30 В / м
  6. Електромагнітний захист до 50000 В
Таким чином, комбінований датчик Crow SWAN PGB пропонує хороші характеристики, які оптимально підходять для захисту більшості об'єктів: квартир, офісів, будинків та інших. Площа детекції пасивного ІК-сповіщувача Crow SWAN PGB становить 18x18 метрів з кутом поширення променя рівним 90, максимальна дистанція виявлення розбиття скла - до 10 метрів.

Принцип роботи датчика розбиття в комбінованому сповіщувачі Crow SWAN PGB заснований на звукової детекції та двоканальному фазочастотному поділі. Успішний результат роботи датчика розбиття обумовлений поетапним виявленням спочатку звуку удару (на низькій частоті), а потім звуку руйнування скла. При виявленні одного з цих двох сигналів сповіщувач їх фіксує, але не передає тривогу на центральний пульт.

Комбінований датчик руху SWAN PGB оснащений вбудованим світлодіодним індикатором роботи різних кольорів в залежності від того, який датчик спрацював, або спрацювання обох датчиків. Її легко можна відключити, при необхідності, відповідним джемпером всередині корпусу. Комбінований датчик даної моделі має хорошу чутливість, а також можливість її роздільного регулювання при необхідності. Після подачі живлення комбінований датчик руху Crow SWAN PGB буде повністю готовий до роботи протягом 60 сек. Тамперний вихід захисту від розкриття корпуса працює в нормально-замкнутому (NC) режимі з передачею по шлейфу напруги до 28 В постійного струму до 0,1 А. Шлейф тривожного виходу також працює в нормально-замкнутому (NC) режимі з передачею по ньому напруги від централі до 28 В постійного струму до 0,1 А.

Комбінований охоронний датчик Crow SWAN PGB виконаний в надійному пластиковому корпусі, призначений для установки виключно всередині приміщень з вологістю до 90%. При цьому дана модель сповіщувача може бути встановлена навіть в неопалюваних приміщеннях, так як має широкий робочий температурний режим в рамках від -20  C до + 50  C. Датчик не призначений для установки в місцях із значними повітряними потоками, лицьовою стороною до поверхонь з мінливою температурою або з ймовірністю попадання на корпус прямого сонячного світла. Габарити датчика - 137х70х53 мм.

0 коментарі:

Дописати коментар