Помилка цей аксесуар, ймовірно, не підтримується

Іноді при підключенні iPhone або iPad до зарядки за допомогою кабелю Lightning ви можете побачити не найприємніші повідомлення на кшталт «Цей аксесуар, ймовірно, не підтримується» або «Цей кабель не сертифікований, і надійність його роботи не гарантується». Можливо, більшість користувачів ніколи не бачили подібні попередження, однак вони, буває, виникають навіть з використанням оригінального кабелю Lightning від Apple.



У чому ж причина такої поведінки пристрою? Найбільш очевидна - ви використовуєте не оригінальний, дешевий кабель, тому не дивно, якщо він раптом не функціонує належним чином. Багато замовляють дроти з Китаю за 4-5 доларів, що помітно вигідніше покупки оригінального кабелю. Правда, вони навряд чи прослужать вам довго.

Інший варіант - ваш кабель може бути пошкоджений. Не секрет, що покриття кабелів Lightning не дуже стійке, і пошкодити їх не складає труднощів. У цьому випадку навіть оригінальний провід може видавати подібну помилку.

Менш імовірно, що проблема не в кабелі, а в самому роз'ємі Lightning - наприклад, він може бути занадто забруднений або відбулося попадання вологи. Однак це лише поодинокі випадки.

Перш ніж змінювати кабель на новий (а це обов'язково при виникненні таких попереджень), спочатку кілька разів витягніть його з пристрою і знову вставте. Цілком можливо, що ніякої помилки ви більше не побачите. Крім того, слід спробувати скористатися іншою розеткою, адаптером або USB-портом, якщо ви заряджаєте iPhone або iPad від комп'ютера.

0 коментарі:

Дописати коментар