Google підтвердила Android O як Android 8.0

Компанія Google випустила третю кавер-версію для розробників Android O Developer Preview 3, яка включає фінальні API. Тепер користувачі-учасники програми Android Beta Program почали отримувати оновлення на свої пристрої і помітили цікаву деталь - Google, нарешті, підтвердила номер, під яким вийде Android O - 8.0.




Раніше розглядалися дві версії - 7.2 або 8.0. Тепер в ситуацію внесена ясність. Залишилося тільки дочекатися підтвердження солодощі, яка буде використовуватися в якості  назви. Імовірно, Android O перетвориться під час релізу в Android Oreo.

Тепер, коли API завершені, розробники додатків зможуть публікувати APK в альфа-, бета- або навіть релізний канали в Google Play. Публікація додатків під Android O на стадії анонсу дозволить заздалегідь протестувати сумісність з існуючими пристроями.

Android O Developer Preview доступна для Pixel, Pixel XL, Pixel C, Nexus 5X, Nexus 6P і Nexus Player. Нагадаємо, в березні Google опублікувала перший анонс Android O, орієнтоване на розробників, а в травні запустила публічне бета-тестування. Як повідомлялося тоді, стабільний реліз Android O запланований на літо 2017 року.

0 коментарі:

Дописати коментар