Анонси: Gretel A6 недорогий смартфон з корпусом з металу

Китайський бренд Gretel офіційно представив смартфон з індексом A6, який став продовженням лінійки включає смартфони A9 і A7, представлені в березні і квітні поточного року. Новинка отримала корпус з матового металу стійкого до появи відбитку пальців, дисплей діагоналлю 5,5 дюймів і націлена в бюджетний сегмент.


 Втім, Gretel A6 не такий простий, як може здатися на перший погляд. На задній панелі пристрою знайшлося місце для сканера відбитка пальця, а тилова камера побудована на базі 13 Мп сенсора від Samsung.




Крім того, постачальником дисплейної матриці обрана компанія Sharp, а для захисту екрану використовується скло 2,5D. Розширення екрану невелике (1280х720 пікселів), проте він забезпечує точну передачу кольору і відмінну яскравість зображення, що дозволяє комфортно користуватися Gretel A6 в будь-яких умовах.




В іншому апарат досить простий: чіпсет MT6737, 2 Гб ОЗУ, 32 Гб вбудованої пам'яті з можливістю розширення картами microSD, два SIM-слота. Окремо відзначимо акумулятор ємністю 3000 мАг і ціну $ 89,99. Продажі Gretel A6 стартують сьогодні, 4 травня.

0 коментарі:

Дописати коментар