Як зробити скидання налаштувань на Android


Ваш смартфон / планшет на OS Aндрoід з невідомих причин почав зависати або глючити, не потрібно поспішати нести його до майстра в сервіс центр. Є чимала ймовірність вирішити вашу проблему виконавши скидання налаштувань на Android.





Спосіб 1: Програмний hard reset

Цей варіант полягає в тому, що скидання системи здійснюється стандартною фічею, яка доступна в будь-якій системі Андроїд. Для виконання нам потрібно зайти в Налаштування / Резервна копія та скидання / Скидання налаштувань. Після чого відобразиться попередження про те, що всі дані зникнуть, і знизу буде потрібно підтвердити нажавши кнопку «Скинути настройки». Дальше підтвердити дію кнопкою «Стерти все» після чого відбудеться відновлення системи до заводських налаштувань. 


Спосіб 2: За допомогою застосування коду

 Для його реалізації просто потрібно відкрити введення номера і набрати * 2767 * 3855 #, після введення відбудеться негайний hard reset системи. Ніякого підтвердження від користувача запитано не буде. 

Спосіб 3: За допомогою Wipe

Буває таке, коли гаджет не реагує практично  зовсім ні на що, тоді при включенні апарату потрібно натиснути одночасно кнопку «Включення», «Зменшення гучності» і / або «Кнопка додому або властивості» в залежності від виробника і типу пристрою. Цю комбінацію потрібно тримати затиснутою поки не активується режим Recovery Mode. У цьому вікні і потрібно вибрати «Wipe» розділ і підтвердити вибір клавішею «Вимкнення» або «Додому», щоб скинути пристрій.

 Після HR зазвичай може з'явиться бажання відновити пристрій з резервної копії. Але проблема, яка була до скидання, може бути збережена у вашій резервної копії, наприклад в десь настройках або якомусь додатку, який був у вас встановлений. Тому, раджу провести настройку вашого девайса з нуля, вбивши дані вашого гугл аккаунта, встановивши з маркету потрібні програми і т.д. Єдине, можна з рез. копії відновити контакти і SMS, вони зазвичай ніяк не впливають на роботу системи. 
Ті, у кого стоїть «альтернативна» прошивка, слід тримати на прикметі те, що HR не чіпає ті області, які в собі зберігають встановлені вами додаткові прошивки. Тому всякі моди і зміни по програмній частині ОС не втечуть з пам'яті вашого пристрою. Іншими словами, після того, як ви поставили нерідну прошивку, після HR, ваша заводська прошивка, яка у вас була встановлена ​​після покупки пристрою, не повернеться.

1 коментарі:

  1. як зняти графічний ключ з Nomi corsa якщо у ньому не вставлена карта типу київстар

    ВідповістиВидалити