Як поміняти дату і час в Android?

Інтерфейс ОС Android інтуїтивно зрозумілий і зроблений так, щоб навіть новачкові не склало труднощів розібратися в настройках свого смартфона або планшета. Проте, проблеми іноді виникають. Причому, навіть при вирішенні таких простих завдань, як, наприклад, установка дати і часу на Android-пристрої. Як змінити дату на Android? Пропонуємо вам просте керівництво, за допомогою якого ви зможете без проблем отримати бажаний результат.


Як поміняти дату і час в Android?


1. Зайти в "Налаштування", знайти розділ "Дата і час", вибрати його.


2. Вибрати «Встановлення дати", зробити потрібні коректування.


3. Далі аналогічні дії зробити в розділі "Установка часу" (зверніть увагу, що час можна встановити в 24-годинному або 12-годинному форматі).

Саме так відбувається установка дати і часу в пристроях, де використовується для користувача оболонка Android від компанії Google. Трохи по-іншому доведеться діяти, якщо дані дії необхідно провести з пристроями компанії Samsung - на них встановлений фірмовий призначений для користувача інтерфейс TouchWiz.

Установка дати і часу на Android-пристроях Samsung з TouchWiz:

1. За допомогою ярлика, розміщеного на робочому столі пристрою, відкрити настройки (можна також зробити це, зайшовши в список програм, або, використовуючи верхню шторку);



2. Знайдіть останню вкладку розділу "Налаштування" ( "Опції"), виберіть її - там ви побачите параметри, які стосуються додатків, безпеки, GPS, пристрої, батареї і, звичайно, до дати і часу;



3. У нижній частині вкладки "Опції" відшукайте пункт "Дата і час", відкрийте його - тепер ви отримали доступ до установки часу і дати на вашому пристрої;



4. Відкрийте пункт "Встановити дату", виконайте необхідні корективи. Аналогічним чином встановіть правильний час.


Увага: пункт "Встановити дату" може бути неактивним. Це пов'язано з тим, що спочатку для пристрою вибрано автоматичне визначення часу і дати за допомогою інтернет з'єднання. Щоб активувати даний пункт налаштувань, зніміть позначку навпроти функції "Автоматичне визначення дати і часу", після чого зробіть бажані настройки, як це описано вище в п.п.3-4.


Тепер ви знаєте, як поміняти дату в Android і встановити час. Як бачите, нічого складного в цьому немає. Якщо все ж по ходу установки у вас виникнуть питання, пишіть про це в коментарях - ми неодмінно допоможемо вам вирішити проблему.

2 коментарі: