Як виправити помилку 926 з Google Play Market

Іноді трапляється таке: ви спокійно вантажите на свій смартфон програми, і раптом при спробі чергового завантаження на екрані несподівано з'являється повідомлення: «Додаток не може бути завантажено через помилку 926». Здивуванню немає меж - тільки що все йшло гладко, і раптом помилка. Причому, вона не зникає ні при другій, ні при третій спробі завантажити гру або інший софт. Доводиться шукати способи усунення проблеми, що, власне кажучи, ми і зробили. Пропонуємо вам кілька дієвих методів, що дозволяють позбутися від помилки 926 на Android-пристроях.

Спосіб 1: "Очищення кешу і даних"

Цей метод полягає в очищенні кешу і даних "Диспетчера завантажень". Щоб позбутися від помилки 926 потрібно виконати наступні дії:
1. Зайдіть в розділ Налаштування >> Перейдіть в "Додатки" >> Далі виберіть "Всі" >> Знайдіть Диспетчер завантаження >> Відкрийте його меню і натисніть послідовно "Очистити кеш" і кнопку "Стерти дані".



2. Перезавантажте телефон після виконання цих дій.





3. Тепер спробуйте завантажити з Google Play потрібний вам додаток.
4. Якщо на екрані знову з'являється повідомлення про невдалу завантаженні і помилку 926, доведеться випробувати інший спосіб вирішити цю проблему.

Спосіб 2: "Очищення кешу і даних сервісів Google"

Цей метод схожий з попереднім, тільки очистити доведеться дані і кеш сервісів Google. Порядок дій наступний:
1. Зайдіть в розділ Налаштування >> Перейдіть до "Додатків" або "Менеджеру додатків" >> Виберіть "Всі" і знайдіть там сервіси Google (Google Services Framework);





2. Відкрийте меню сервісів Google, натисніть "Стерти дані" і "Очистити кеш".



3. Перезавантажте телефон.

Цілком ймовірно, на цей раз проблема буде вирішена, завантаження програм відновиться в штатному режимі, і помилка 926 вас більше не потурбує. Якщо все ж і цей метод виявився неефективним для вашого Android-пристрої, то ви можете спробувати третій спосіб, який зазвичай дозволяє впоратися з більшістю проблем, що виникають при завантаженні додатків з Play Market, в тому числі і з помилкою 926.

Спосіб 3: "Очищення кеш і даних Google Play Маркет"

Для скидання кеш і даних Google Play знадобляться наступні дії:
1. Зайдіть в розділ Налаштування >> Перейдіть в "Додатки" >> Далі виберіть "Всі" >> Знайдіть Google Play Маркет і виберіть його.






2. Перша з трьох запропонованих кнопок - Примусова зупинка. Натисніть її для припинення роботи програми.






3. Виконайте очистку кешу і даних.





4. Як тільки ви це зробите, перезавантажте Android-пристрій і спробуйте завантажити додаток. Помилка повинна зникнути.

Деяким користувачам буває досить просто перезавантажити "Диспетчер завантаження", щоб позбутися від помилки 926. Іншим доводиться пройти всі три способи. Можливо, ви знайшли власний метод боротьби з проблемою і готові поділитися ним з іншими відвідувачами сайту. Ми з вдячністю приймемо будь-яку свіжу ідею і готові обговорити її в коментарях.

0 коментарі:

Дописати коментар