Теорії змови. Що приховало NASA в 2016 році

Один з уфологів зауважив куб на поверхні Сонця
2016 теж був насичений теорією змов, яка завжди супроводжувала космічні програми НАСА. Люди в шапочках з фольги досі захоплено сперечаються, в який саме пустелі НАСА знімало фільм про висадку на Місяць і на який конкретно секретній базі зберігають останки інопланетян.




Деякі впевнені, що рептилоїди вже проникли в уряд, а сам Ілон Маск народився на марсіанської колонії - і зараз прагне повернутися на Батьківщину.

У 2016 році уфологам вдалося викрити кілька нових таємниць і підступних секретів НАСА. Це робити легко, тому що НАСА давно викладає в інтернет всі наукові дані і фотографії, зроблені космічними апаратами.

Видання Ars Technica щорічно розважається, запускаючи пошук в інтернеті за ключовим словом [ "NASA hiding"(НАСА "приховує")]. Зараз в пошуку 57 100 документів.

Про існування життя в космосі уфологам відомо давно. Ці чутки підтвердилися ще в 2014 році, коли російські вчені виявили сліди морського планктону на ілюмінаторі зовні Міжнародної космічної станції. Про це унікальне відкриття повідомив керівник польотом російського сегмента МКС Володимир Соловйов.

Найпростіші мікроорганізми - звичайно ж, не єдині істоти в навколоземному просторі. На одній з відеозйомок з борту МКС в минулому році багато хто помітив загадковий рожевий об'єкт, що висить поруч зі станцією.
 Вчені спробували видати цей об'єкт за якийсь відблиск - відбиток чогось всередині станції.

Але це не єдина фотографія з МКС із загадковими об'єктами у кадрі. Наприклад, довгий сигароподібний об'єкт потрапив в кадр під час зйомки Південної Індії з борту МКС в листопаді 2015 року. Його добре видно в правому верхньому кутку фотографії.
Інформація миттєво розійшлася по соцмережах, отримала тисячі ретвітів і лайків. Відеоролик з НЛО набрав майже мільйон переглядів. Вчені знову знайшли стороннє пояснення феномену. Вони сказали, що там нібито частина конструкції МКС.

В цьому році адміністрації НАСА теж довелося чимало потрудитися, щоб пояснити загадкові об'єкти, які періодично помічають на фотографіях.

Конспірології абсолютно впевнені, що НАСА редагує відеопотік з борту МКС. Ці чутки особливо посилилися в липні 2016 року, коли НАСА раптово відключило пряму відеотрансляцію з борту станції якраз в той момент, коли в поле зору камери потрапив непізнаний літаючий об'єкт.

Об'єкт почав повільно опускатися на Землю, коли трансляція раптово перервався через технічні проблеми. Представник НАСА в офіційному коментарі заявив, що трансляція була перервана спеціально, а камери на борту МКС працюють в автоматичному режимі. Просто станція періодично виходить із зони прийому супутників системи супроводу об'єктів і передачі даних (TDRSS), які приймають відеопотік з камер.

Один з пильних користувачів під ніком Streetcap1 записав відеопотік прямо перед зривом трансляції - і виклав його на YouTube. За минулі місяці відео подивилися близько 4 млн разів. Більшість користувачів, ймовірно, вірять в теорію змови, бо кількість лайків в сім разів перевищує кількість дизлайков.

Невідомо, як пов'язана посадка дивного об'єкта на Землю з масивною дірою прямо на Північному полюсі нашої планети, яка нібито відкрилася за пару місяців до цього. У травні 2016 року про порталі поінформував людство стурбований користувач secureteam10.

До теперішнього часу 13-хвилинне відео набрало 2,3 млн переглядів. Автор професійно нагнітає обстановку, компілюючи безліч старих супутникових фотографій, які доводять, що НАСА «спіймано на гарячому в спробах приховати правду».

У фільмі присутня фрагмент відеозапису НАСА під час польоту над Антарктидою, коли прямо під час підльоту до порталу астронавт раптово закриває об'єктив камери. Дуже загадково.

Дивно, що творці фільму демонструють старі фотографії, в той час як існує велика кількість актуальних фотографій полюсів в набагато кращій якості. Чомусь на фотографіях Північного полюса не видно жодної дірки.

Та й наукову станцію на Південному полюсі ще нікуди не засмоктало.

До речі, згаданий автор secureteam10 давно спеціалізується на викриттях змов НАСА. В іншому відео він доводить, що НАСА приховує якийсь об'єкт на фотографіях Сонця, зроблених космічним апаратом Solar and Heliospheric Observatory (SOHO).

Цей кубічний об'єкт, який «висмоктує енергію з Сонця», агентство НАСА видає за «піксельні глюки».

На думку уфологів, пояснення уряду не витримує ніякої критики, тому що кубічний об'єкт сфотографований двома різними камерами в різний час, а куб залишився в колишньому місці, «продовжуючи висмоктувати енергію з нашої зірки».

Якщо ви теж помітили дивні об'єкти на фотографіях Марса, Сонця і з навколоземної орбіти, повідомляйте в коментарях.

0 коментарі:

Дописати коментар