Нові екрани завантаження в Pokemon Go

Після останнього релізу Покемон ГО розробники планували чергувати головний екран завантаження програми і поради при запуску гри.





Але в зв'язку з постійними проблемами серверів і інших багів коду, який на даний момент ще недопрацьований, саме тому було прийнято рішення відкласти цю ідею з чергуванням екрану.

Напевно, кожному фанату гри буде цікаво подивитися, як виглядають поради на екрані завантаження, адже всім вже порядком набрид стандартний «Remember to be alert at all times». Зараз ми покажемо вам, як саме виглядають всі поради, які розробники збираються додати в прийдешнє оновлення. Сподіваємося, що в реальність їх втілять якомога швидше.

На сьогоднішній день в ми знайшли скріншоти тільки з 4 екранами завантаження, які представляють собою, відповідно, чотири підказки по експлуатації додатки, а простіше кажучи - це поради по грі.

imgekrans


З кожним днем ​​з'являється все більше новин щодо нового поновлення Покемон ГО для Андроїд і iOS, вже дуже скоро всіх гравців чекає новий реліз - будьте з нами, щоб пропустити вихід нової версії!

0 коментарі:

Дописати коментар