Функція Buddy, в наступному оновленні Покемон гоу.

buddyimg
2 вересня на офіційному сайті компанія Ніантік опублікував новину, яка безпосередньо стосується майбутнього глобального оновлення гри Pokemon GO. Як стає відомо, в наступній версії програми з'явиться нова функція, за допомогою якої гравці зможуть вигулювати своїх покемонів.

Назва цієї функції - Buddy (в перекладі з англійської - кращий друг).

Таким чином, кожен тренер покемонів зможе взяти з собою на прогулянку свого кишенькового вихованця, і той буде його супроводжувати. Виходить, що розробники програми займаються не тільки поліпшенням захисної системи від ботів і емутяторов координат геопозіцій, але і створюють нові функції, одну з яких вже анонсували. Користуючись Budde, ви зможете відкрити список покемонів, вибрати будь-якого монстра зі своєї колекції, після чого той буде гуляти по вулицях разом з вами, як друг. Як тільки ви додасте покемона, то він буде відображатися поруч з вашим тренером на головному екрані аватара. Ви можете бачити, як це виглядає, нижче на скріншоті.





Дійсно, це досить забавне доповнення, яке, безсумнівно, внесе різноманітність в ігровий процес додатки з додатковою реальністю. На даний момент ще невідомо, чи буде покемон, який супроводжує вас, притягувати подібних собі істот, але одне ми знаємо точно - ви зможете отримувати додатковий бонуси у вигляді цукерок і інших корисних предметів для свого інвентарю. Чи вийде приманювати покемонів того ж виду? Це всього лише припущення, але хотілося б, щоб вони виправдалися. До речі, коли ви виберете істота для спільної прогулянки, поруч з вашим аватаром в інтерфейсі програми буде відображатися ще й покемон, це виглядає приблизно так:

indesctop


Найцікавіше, що міняти монстрів ви можете стільки раз, скільки вам захочеться, для цього потрібно буде просто зайти в покедекс і знайти там необхідна істота, встановити на ньому спеціальну позначку, і тоді воно буде показано поряд з вашим аватаром.

Як кажуть розробники, вже незабаром нас чекає нове оновлення Pokemon GO - як у вересні, так і на протязі всієї осені, гравці зможуть побачити досить багато оновлень, які виразно розширять функціонал програми. Швидше за все, нова версія Покемон ГО вийде вже посяде тижня, не пропустіть!

0 коментарі:

Дописати коментар