Подушка ZEEQ позбавить від хропіння і допомагає виспатись.

На знаменитому порталі KickStarter почався збір грошей на розумну подушку від компанії ZEEQ. Необхідний поріг в 50 тисяч доларів вже пройдено. Розробники відзначають, що в першу чергу подушка дуже м'яка, зручна і приймає форму тіла, як і належить будь-якій нормальній подушці.
Вона має вбудовану акустичну систему з Bluetooth-з'єднанням. Завдяки цьому винахід може програвати музику, яка допоможе заснути.
Як повідомляють - для чоловіків, а точніше для їх дружин, в подушці є спеціальна функція протистояння хропіння. Як тільки людина починає хропіти пристрій вібрує, тим самим змушуючи змінити положення тіла. У ZEEQ вбудований розумний будильник. Він відстежує фази сну і будить у відповідний час для пробудження, найближче під встановлений час.

Для новинки існує додаток The ZEEQ App на iOS і Android, де можна виставляти різні настройки і відслідковувати дані сну. До того ж воно може взаємодіяти з фітнес-трекерами. Електроніка всередині подушки оснащена акумулятором на 5000 мАг і заряджається раз в тиждень.

Ціна «розумної» подушки складає $ 179, за пару $ 329. Першу партію планують випустити в грудні цього року.

0 коментарі:

Дописати коментар