Обнулився аккаунт в Покемон ГО рішення проблеми на IOS

Після встановлення оновлення Pokemon на  IOS 1.1.1 у багатьох гравців виникла наступна проблема - вилітає аккаунт, вся гра починається заново, з першого рівня. Стає зрозуміло, що даний казус не влаштує нікого, хто вже встиг досягти хоч якогось прогресу в грі. Що робити, якщо це сталося?



З цього приводу розробники говорять наступне: ви повинні зробити вхід заново через пошту Google, після чого дозволити програмі доступ до аккаунту, і тоді всі дані повернуться назад в гру.

Нижче ви можете побачити детальну інструкцію по відновленню аккаунта в Pokemon GO:

  ► Оновлюємо версію гри в App Store до 1.1.1.
  ► Заходимо в меню налаштувань - для цього натискайте на покебол в верху екрана в правій його частині. Вибирайте «Налаштування», а після цього «Вихід із системи».
  ► Коли у вас відкриється вікно з формою входу в ваш аккаунт (Pokemon Club, Google), потрібно буде вибрати вихід за допомогою Гугл (якщо ж коли ви натискаєте кнопку «Вхід в Google», знову відкривається порожній акаунт, необхідно повторити дію, описану в попередньому 2 пункті).
  ► Входимо в свій аккаунт через стандартний браузер і перевіряємо, чи вказана на вході саме ваша початкова електронна пошта, до якої прив'язаний аккаунт.
  ► Погоджуємося з вікном налаштувань Google аккаунта, якщо воно появиться, і натискаємо кнопку «Прийняти». Після цього потрібно дати додатку доступ до інформації облікового запису і натиснути на синю кнопку «Дозволити».

Після здійснення всіх цих дій, зазвичай, до гравців Покемон ГО повертаються всі їх дані і прогрес, напрацьований в процесі довгострокової гри. Але, якщо ж у вас нічого не сталося, а ви все робили правильно по інструкції, то, на жаль, вам доведеться грати з самого початку ...

0 коментарі:

Дописати коментар