Що таке Great Ball в Покемон ГО?

great-ball-v-pokemon-go
На сьогоднішній день, як вже всім відомо, Покемон ГО домігся світового успіху, і багато гравців вже встигли досягти певних висот у майстерності гри, захопили собі досить багато гімів і зібрали колекцію покемонів. Так що, якщо раніше всі просто ловили кишенькових вихованців на вулиці, то тепер процес гри набагато серйозніше - команди вже почали війну за переділ локацій і оборонних баз, а ловити істот стає складніше.




Спочатку можна було користуватися звичайним покеболом (червоно-білою кулею), але тепер вам потрібно поліпшити техніку лову звірів, і в цьому вам допоможе Geat Ball! Що таке Great Ball? Це, по суті, покращений варіант простого Pokeball. Чим він краще звичайного покебола? Як його отримати і в яких ситуаціях використовувати? Давайте ж розберемося разом!

Що таке Great Ball?


Відрізнити це предмет можна не тільки за назвою, а й також за зовнішнім виглядом. У простого покебола низ білого кольору, а верх - червоtі з чорним кільцем. А у Great Ball низ теж білий, але верх - синього кольору з двома червоними смужками зверху. Простіше кажучи - розрізнити їх зовні зовсім не важко.

great-ball-v-pokemon-go1


Як працює Great Ball?


Що стосується його функціоналу, то у Great Ball буде на 50% більше шансів успішно зловити покемона, ніж у звичайного покебола. Як ви вже знаєте, чим сильніше істота, тим більше є ймовірності того, що воно вислизне з покебола й утече  від тренера. Сподіваюся, стає зрозуміло, коли використовувати Great Ball: якщо у покемона досить високий показник CP і кільце, яке навколо нього звужується, червоне або жовте, то ви повинні  використовувати Great Ball, щоб у монстра не було шансів вирватися і втекти від вас.

Як отримати Great Ball?


Припустимо, ви поклали око на сильного монстра, і тоді вам на допомогу поспішає Great Ball! Насправді, на щастя для всіх гравців, отримати його не так складно, як декому може здатися. Після того моменту, як ви досягнете 12 рівня, ви отримаєте в нагороду 20 Great Balls, а також буде можливість знаходити такі поліпшені покеболи на покестопах. Час від часу вони будуть з'являтися разом з простими покеболами і іншими предметами.

0 коментарі:

Дописати коментар