Прототипи Samsung Galaxy Note 7 працюють на Android 7.0 Nougat

 Samsung Galaxy Note 7 працюють на Android 7.0 Nougat
Про наступне покоління флагманських планшетофонів Samsung вже відомо чимало, під питанням поки залишається тільки версія операційної системи, яка буде доступна на Galaxy Note 7 «з коробки».





Ранній реліз тестових збірок Android 7.0 Nougat вселив надію на те, що компанія пропустить цифру «6» не тільки в назві смартфона. А судячи з даних бенчмарка Geekbench, Samsung вже приступила до тестування нової платформи в прототипах.
У результатах тестів засвітилася модель з індексом SM-N930F, який приписують майбутньому фаблет. І хоча це всього лише прототип на торішньому чіпсеті Exynos 7420 і з 3 ГБ оперативної пам'яті, робота над оптимізацією Android 7.0 йде повним ходом. Таким чином, навіть якщо Samsung Galaxy Note 7 вийде з Android 6.0 Marshmallow, оновлення до нової версії ОС не змусить себе довго чекати. До речі, недавно в мережі з'явилося відео з оновленим TouchWiz.

Тим часом в AnTuTu засвітився один з варіантів Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930V), поки також на Marshmallow. Всупереч очікуванням, смартфон отримав 4 ГБ оперативної пам'яті замість 6 ГБ і основну камеру на 13 МП, яка відрізняється від 12-мегапіксельного модуля в Samsung Galaxy S7. Інші характеристики включають 5.8-дюймовий QHD-дисплей Super AMOLED з вигнутими краями, 64 ГБ вбудованої пам'яті і сканер райдужної оболонки ока, який доповнює звичний для корейських флагманів дактилоскопічний датчик. Показана версія побудована на платформі Qualcomm Snapdragon 820, в наших широтах з'явиться модифікація з фірмовим чіпом Exynos 8893.

Презентація Samsung Galaxy Note 7 відбудеться 2 серпня 2016 року.

0 коментарі:

Дописати коментар