Повербанк Tesla Generation 4 000mAh

Батарея Tesla Generation 4 000mAh - маленька,

Траплялося захопилися роботою і не помітити, як розрядився ноутбук або телефон? Така ситуація може виникнути коли завгодно. Адже активний ритм життя не дозволяє весь час залишатися біля розетки, а Ваші девайси вимагають все більше енергії!

Через скромність розмірів (110 * 45 * 23мм) батарея Tesla Generation 4 000 mAh не завжди привертає належну увагу. Але ця маленька батерея заслуговує на особливу увагу! І ось, чому.

Акумулятор Tesla Generation 4 000 mAh - ємний і високоефективний. У комплектацію пристрою входить кабель microUSB / USB. А значить, Tesla Generation здатна зарядити все, що завгодно - смартфон, планшет, фотоапарат, відеокамеру та навіть модем. При цьому час, який потрібен для підзарядки самої батареї - всього 4 - 8 годин!




Невибагливість і якість


Батарея Tesla Generation стане незамінним супутником в дорозі. Вона досить невибаглива, і здатна працювати при великому розкиді температур - від - 10 до + 50С. При цьому її вага всього 150 грам. Таку батарею можна брати в подорож і не побоюватися за її функціональність в суворих погодних умовах.




Приємний бонус



До того ж, Tesla Generation забезпечена вбудованим світлодіодним ліхтариком. Він здатний розсіювати темряву на відстані до 10 м - тобто, повноцінно висвітлити кімнату середніх розмірів. Ліхтарик виручить при раптовому відключенні електрики, допоможе знайти загублену річ у темному кутку або навіть підсвітити під капотом автомобілісту. Ну, і звичайно, в темний час доби з ним набагато простіше, а головне - безпечніше добиратися додому.

Виробник: Tesla Generation
     Ємність: 4 000 mAh
     ліхтарик
     Розмір: 110 х 45 х 23 мм
     Вага: 120 г

Tesla Generation 4 000mAh - зручна і майже невагома батарея. До того ж, вона здатна поміститися в невеликій сумочці, та й просто в кишені. З нею можна вирушати в будь-яку далеку поїздку.
Коштує таке задоволення приблизно 400 грн (залежно від магазину)

1 коментарі: