Moto Z - перший смартфон Moto без бренду Motorola

 Moto Z - перший смартфон Moto без бренду Motorola
Компанія Lenovo анонсувала смартфон Moto Z, який став першим представником сімейства Moto, позбавленим логотипу Motorola. Матеріал корпусу - метал, цілком очікуваний в пристрої подібного класу. При цьому Lenovo запропонувала свою концепцію модульності, що отримала назву MotoMods.









Багато в чому концепція MotoMods схожа з тим, що реалізовано в LG G5. Однак, якщо флагманський смартфон LG має на увазі установку модулів всередину пристрою, то в MotoMods використовуються спеціальні чохли. Разом з новинкою представлено 4 модуля. Перший - проектор, який може виводити зображення діагоналлю до 70 дюймів з регулюванням кута нахилу до 90 градусів і вбудованим акумулятором. Другий - аудіосистема JBL з максимальним рівнем гучності 80 дБ. Також аудіосистема забезпечена власним акумулятором і спеціальної ніжкою, що дозволяє встановити смартфон на поверхні. Третій модуль являє собою додатковий акумулятор ємністю 2220 мАг, що дає пристрою додаткові 30 годин до часу автономної роботи. Четвертий модуль - це змінні кришки, що дозволяє захистити корпус пристрою.
Модуль до Moto Z




У частині специфікацій Moto Z може порадувати чіпсетом SoC Snapdragon 820, 4 Гб ОЗУ і 32 Гб вбудованої пам'яті з можливістю розширення картами microSD. Діагональ дисплея новинки - 5,5 дюйма при розширенні 2560х1440 пікселів. Технологія екрану Super AMOLED. Також відзначимо, що новинка буде випускатися в двох варіантах - Moto Z і Moto Z Force.

З відмінностей Moto Z Force відзначимо небиткий екран ShatterShield, 21 Мп камеру (в стандартній версії - 13 Мп) і акумулятор ємністю 3500 мА (в стандартній версії 2600 мАч). Відповідно Moto Z Force вийшов трохи товстіший (6,9 мм, в звичайній версії 5,9 мм) і важчий (163 м проти 136 г. для стандартного варіанту). З інших специфікацій новинок відзначимо оптичну стабілізацію і лазерне фокусування для основної камери, порт USB Type C, сканер відбитка пальця, 5 Мп фронтальна камера і функцію швидкої зарядки. Початок продажів новинок у американського оператора Verizon намічено на вересень поточного року, ціна поки не озвучена.

0 коментарі:

Дописати коментар