Як зробити скріншот на iPhone, iPad

Нам постійно доводиться зберігати і ділитися інформацією: відправляти будь-які реквізити, фрагменти листування, карту проїзду до потрібного місця і т.д. У всіх цих випадках може знадобитися зробити скріншот, тому важливо знати яким поєднанням клавіш він робиться.



Отже, для створення знімка екрана вам потрібно одночасно коротко натиснути і потім відпустити 2 кнопки: «Додому» і клавішу блокування.


Ви почуєте характерний звук, схожий на клацання затвора камери, а екран на частки секунди стане білим.

Після цього відкрийте програму «Фото» і там ви побачите створений скріншот.

Якщо вам потрібно перекинути його на комп'ютер, то підключіть iPhone або iPad до ПК через USB. Якщо ви підключаєте мобільний пристрій до комп'ютера вперше, то спочатку будуть встановлені драйвера, а вже після ПК розпізнає Айфон.

Не забудьте дозволити ПК доступ до фото та відео з iOS-девайса.

як зробити скрін на iphone


Скріншоти, як і будь-які інші фотографії, знаходяться в: «Internal Storage» ( «Внутрішнє сховище») → «DCIM» і далі в папці, яка в залежності від пристрою і версії iOS може називатися по-різному. У моєму випадку це «100APPLE».



Упевнений, що у вас не виникне труднощів зі створенням скріншотів. Але якщо все-таки з'являться якісь питання, то ви можете сміливо ставити їх в коментарях. Ми обов'язково постараємося допомогти!

0 коментарі:

Дописати коментар