Сучасні пральні машини: нові технології та функції

Пральна машина-автомат – незамінна помічниця кожної господині, яка вже зовсім не схожа на ті пристрої, що допомагали прати ще кілька десятиліть тому. Вони мають купу нових цікавих функцій, що дозволяють перетворити процес прання на ефективний та комфортний.



За допомогою онлайн-сервісу OLX можна придбати пральні машини від популярних брендів: Indesit, Bosch, Ariston, Ardo, Whirlpool, Samsung, LG та інших. Щоб купити пральну машину, треба скористатися системою фільтрів: вказати тип сортування, стан та ціну. Насправді це дуже легко і швидко робиться, ви неодмінно знайдете бажану модель, адже на OLX є більш ніж 30000 оголошень про продаж пральних машин.

Як влаштований барабан пральної машини? 

Прання речей відбувається саме у барабані, тож не дивно, що виробники саме цій конструкції приділяють максимум уваги. Ми звикли до звичайного перфорованого барабана, тож Samsung розробили Diamond Drum – у цьому барабані кількість отворів перфорації збільшена з супутнім зменшенням їх діаметру. Ця технологія дозволяє покращити прання та зменшити механічний вплив на білизну.

 

В компанії LG доповнили схожий барабан краплевидними виступами, які також покращують якість прання білизни. Барабани від компанії Bosch з одного боку більш пологі та також мають краплевидні виступи, що забезпечує різну інтенсивність процесу.

Прямий та інверторний двигун 

В пральних машинах LG застосовується технологія прямого двигуна – він розташований на осі барабана та для роботи не потребує ременевого з’єднання. Переліками цієї технології є:


  • більш тривалий термін експлуатації;

  • зменшення рівня шуму при роботі;

  • зменшення вібрації.

 

Рішення конструкційно просте, але допомогло позбутися недоліків попередніх моделей.

 

В інверторному двигуні використовується магніт, що призводить до меншого шуму машинки, подовжує термін її експлуатації, а також зменшує вібрацію.

Функція пари в пральній машині 

Дуже популярними є моделі LG з функцією прання парою, адже вона досить ефективно позбавляє речі від сторонніх запахів (наприклад, запаху тютюнового диму), видаляє хвороботворні організми та алергени. Речі робляться більш свіжими, до них приємно торкатися, легко прасувати.

 

Відомо, що немає можливості об’єднати всі нові функції та технології у єдиній моделі пральної машини, але можна вибрати оптимальний варіант.


0 коментарі:

Дописати коментар