Sony Xperia XZ2 Premium - преміальний флагман з 4К-екраном

Компанія Sony офіційно представила смартфон Sony Xperia XZ2 Premium. З одного боку цей анонс очікуємо. Але MWC 2018, де були показані інші новинки від Sony, цей пристрій помічено не було.




Головна відмінність Sony Xperia XZ2 Premium від звичайного Sony Xperia XZ2 полягає в екрані. В активі новинки присутній 5,8-дюймовий дисплей  розширенням 4К (2160 x 3840 пікселів), тоді як стандартна версія оснащена 5,7-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 2160х1080 точок. Причому новинка не тільки відображає картинку в режимі HDR, але і підтримує цей режим під час запису 4К-відео.



Камера Sony Xperia XZ2 Premium здвоєна. Дозвіл основного RGB-сенсора Exmor RS - 19 Мп (розмір сенсора 1 / 2,3 дюйма), додаткового - 12 Мп. Однак, об'єктив додаткового модуля більш яскравий (f / 1.6), тоді як апертура основного сенсора становить f / 1.8. Для обробки сигналу з обох сенсорів використовується сигнальний процесор Aube, що працює в режимі реального часу. Також в наявності предіктивне гібридний автофокус і підтримка slow motion відео 960 fps при дозволі FullHD. Є відмінності і у фронтальній камері: на передній панелі Sony Xperia XZ2 Premium розмістився 13 Мп сенсор з апертурою об'єктива f / 2.0.
 
 Анонси: Sony Xperia XZ2 Premium - преміальний флагман з 4К-екраном


Апаратна платформа Sony Xperia XZ2 Premium аналогічна оригінальної моделі. В активі Sony Xperia XZ2 Premium присутні чіпсет Qualcomm Snapdragon 845 і 64 Гб вбудованої пам'яті. Однак, обсяг ОЗУ виріс до 6 Гб, а ємність акумулятора - до 3540 мАг. Втім, очікувати більшої автономності не варто, екран більш високої роздільної здатності, швидше за все, зажадає додаткової енергії. Для захисту екрану використовується мінеральне скло Corning Gorilla Glass 5, а в частині захисту від зовнішніх умов Sony Xperia XZ2 Premium відповідає стандарту IP65 / 68. Продажі новинки стартують влітку поточного року.

0 коментарі:

Дописати коментар