Випущений перший офіційний тизер Xiaomi Mi MIX 2S

Інформація про новий смартфон лінійки Xiaomi Mi MIX в мережі з'являлася неодноразово. Завдяки чуткам ми багато дізналися про специфікації цієї новинки, проте подробиці її зовнішності, як і дата анонсу, залишалися таємницею. Але, завдяки офіційному тизеру, опублікованому Xiaomi в соціальній мережі Weibo, її завіса виявилася трохи піднята.


Анонс Xiaomi Mi MIX 2S відбудеться 27 березня в Шанхаї, а тизер показує, що апарат отримає мінімальні рамки зверху і збоку. У той же час нижня рамка не відображено. І якщо згадати останні витоки, де згадується розміщена знизу фронтальна камера, то зовнішність Xiaomi Mi MIX 2S цілком може мати відчутні відмінності від попередника. 
 
 
 
Тилова камера Xiaomi Mi MIX 2S, що складається з двох 12 Мп модулів і знаходиться в верхньому кутку передньої панелі, буде подвійною, з вертикальним розміщенням об'єктивів. Також на задній панелі розміщений дактилоскопічний сенсор. Що стосується специфікацій, то згідно з більш ранніми витокам, Xiaomi Mi MIX 2S отримає 6,01-дюймовий OLED-дисплей зі співвідношенням сторін 18: 9 (FullHD + - 2160 х 1080 пікселів), чіпсет Qualcomm Snapdragon 845, 8 Гб ОЗУ, 256 Гб вбудованої флеш-пам'яті, акумулятор ємністю 3400 мАг і Android 8.0 Oreo.

0 коментарі:

Дописати коментар