Найпопулярніші смартфони на кінець жовтня 2017

Не дивлячись на те що більшість продажів смартфонів у світі припадає на моделі бюджетного і середнього цінового сегмента, основна увага зазвичай приковує поява так званих флагманів - найкращих і дорогих смартфонів в модельному ряду різних виробників. Ціна флагманів від провідних світових брендів на старті продажів може перевищувати тисячу доларів. Ті, хто не в змозі платити такі гроші, але хотіли б залучити флагманський смартфон, можуть або почекати зниження ціни через кілька місяців або ж купити тогорічний флагман, ціна на які зазвичай падає після виходу на ринок змінника, як відомо рік підходить до кінця, і всі новинки вже на ринку, тому можна спокійно складати рейтинг найпопулярніших смартфонів у всьому світі за 2017




З допомогою аналітиків інтернет магазину мобільних телефонів ми створили рейтинг попиту на моделі смартфонів року, що закінчується. Згідно з рейтингом, найпопулярнішим смартфоном виявився iPhone 8, який зайняв 4,6% всіх продаж. На другому місці знаходиться iPhone 8 Plus з результатом в 4%. У трійку лідерів потрапив і Samsung Galaxy Note 8 (світові продажі якого займають 2,4%).

Четверте, п'яте і шосте місце зайняли Samsung Galaxy S8 + (1,5%), iPhone 6 (1,2%) і iPhone 7 (1,2%). На сьомому місці опинився Vivo X20 (1,2%), на восьмому - Samsung Galaxy S8 (1,2%). У десятку лідерів потрапив і Xiaomi Redmi Note 4 (1,1%), який зайняв 9 місце, а на кінцевій десятій позиції опинився Oppo R11 з результатом 1,1%.


Складно не помітити, що провідними компаніями є Apple і Samsung, але неозброєним оком помітно, що попит на гаджети Apple в два рази вище, ніж на смартфони південнокорейського виробника.

Цікавим фактом є і те, що до цих пір залишаються популярними пристрої минулих років: iPhone 6 і iPhone 7. Це говорить про те, що велика частина покупців віддає перевагу техніці Apple, коли вона значно подешевшає в порівнянні з цінами на старті продажів.

Для наочності наводимо список:

 

Наступний рейтинг очікуйте за даними всього календарного року.

0 коментарі:

Дописати коментар