Як записати телефонну розмову на iPhone

Часто виникає потреба записати розмову по телефону на айфоні. І якщо деякі виробники смартфонів під управлінням Android OS додали таку функцію в стандартну "дзвонику", то техніку Apple приємне доповнення обійшло стороною. Це досить просто пояснюється: в ряді країн запис розмов заборонена на законодавчому рівні, тому компанія і зовсім вирішила виключити такий функціонал з усіх версій операційної системи.
Як записати телефонну розмову на iPhone


Є безліч способів обійти подібний захист, наприклад JailBreak, але злом пристрою готовий виконати не кожен, саме тому, ми рекомендуємо вам використовувати додатки, які ми описали нижче. Саме час розповісти Вам про сторонній софт,  який дає таку необхідну функцію.

В описі кожного вказано, що воно є легальним і прямо написано про основне призначення - взяття інтерв'ю і запис розмов. Тому турбуватися за законність даної дії не варто.

Перший кандидат - Call Recorder


Природно, для початку потрібно завантажити додаток. Цьому ми Вас вчити не будемо, напевно, Ви і самі прекрасно знаєте, як завантажувати ігри та програми.
 

 
Після того, як Ви його встановили, необхідно відкрити Call Recorder. Залишаєте його запущеним і переходите до набору номера. Як тільки Ви почнете розмову, запис включиться автоматично. По його закінченню можете зберегти його в звуковий файл для експорту на комп'ютер.

Софт можна назвати умовно-безкоштовним. Завантажити Ви його можете безоплатно, тоді як за кожен записаний дзвінок доведеться платити віртуальні монети. І коли вони закінчаться, Вам запропонують поповнити рахунок за реальні грошові кошти.

Другий кандидат - IntCall


Мабуть, перше місце ми віддамо саме цій програмі і в ході читання опису Ви зрозумієте, чому ми так вирішили.
 
 
Так чи інакше, велика частина додатків містить в собі вбудовані покупки. Десь доводиться платити за запис діалогу, в інших випадках потрібно оплачувати час, протягом якого працював софт і так далі. А є третій варіант - заплатити фіксовану суму за отримання професійної версії і забути про поповнення внутрішнього рахунку раз і назавжди!

Що ж потрібно зробити, щоб заплатити один раз?

 
Викачуємо додаток TapeACall. Оплачуємо Pro Upgrade і користуємося ним рівно стільки, скільки Вашій душі завгодно.

Але за що все-таки беруть гроші? Річ у тому, що на пристроях Apple є своєрідний захист від запису розмов, тому доводиться створювати віртуальну тристоронню мережу, де третя сторона - сам додаток.
 
 
 

Третій варіант Call Recorder Unlimited


Call Recorder Unlimited, розроблений студією TelTech Systems. Додаток характеризується в першу чергу більш «плоским» інтерфейсом. На додаток до запису і збереження, Call Recorder Unlimited може переводити запис в текст. У контекстному меню можна побачити тарифи і налаштувати звуки.


Додаток доступний для скачування в App Store абсолютно безкоштовно, але працює по підписці за 129 рублів на місяць.


Повністю безкоштовних аналогів, на жаль, немає. Або Ви користуйтеся iPhone, або переходите на пристрої під управлінням Android OS.
 

0 коментарі:

Дописати коментар