Пропадає інтернет на роутері TP-Link wr840n v4,

Вітаю вас користувачі сайту, сьогодні я розповім чому пропадає інтернет, падає швидкість у нового роутера TP-Link  wr840n v4. Отже  історія:  купив вище згаданий девайс,  продавці хвалять його,  швидкість і т.д, прийшов до дому, і сидів без інтернету  кожні 15 хв, інтернет просто пропадав...


Йдемо дальше, пішов у магазин, і обміняв цей роутер на інший цієї ж моделі (TP-Link  wr840n v4,), думаю можливо попався бракований, приніс до дому цей роутер, попрацював 30 хв і знову почав глючити!!!!, повернувся в магазин, вговорили спробувати 3-тій роутер цієї моделі, (не хотіли віддавати гроші), і звичайно  у підсумку і цей глючив...

Пішов дальше форуми, сайти, вияснилось, що вся партія TP-Link  wr840n v4, глючні, єдиний варіант прошивати їх ставити прошивку версії 2 (модель TP-Link  wr840n v2, працює безперебійно вже рік), але воно того треба??

 Вирішення проблеми

Якщо маєте квитанцію, повертайте гроші і купіть дешевший Netis, який буде від вдячності за покупку " літати" (я в цьому переконався).. І не слухайте продавців, що потрібно звернутися у сервісний центр тп лінка,  а тоді повертати гроші, це брехня! вони мають самі цим займатись, ще раз нагадую, якщо не пройшло 14 днів то можете спокійно повернути гроші!
- Якщо минуло більше часу з дня покупки, то тоді несіть сервісний центр, беріть акт про "глючність", і киньте менеджеру в обличчя роутер.
- Якщо хочете побавитись, то можна його прошити, інструкції є в інтернеті, зокрема на 4pda

- Якщо продавці/консультанти/менеджери щось кажуть "криво", дзвоніть у підтримку магазину (у мене це був Фокстрот), і там залишайте скаргу, після цього працівники фокстроту бігали, як "обшпарені"

0 коментарі:

Дописати коментар