Анонси: Vertu Signature - тепер з Linux

Телефони сімейства Vertu Signature річ дорога і статусна, що поєднує преміальні матеріали і впізнаваний дизайн. І в новому поколінні Signature все це було збережено. Однак прогрес не стоїть на місці, тому для актуалізації пристроїв сімейства виробникові довелося внести ряд змін.

Анонси: Vertu Signature - тепер з Linux

Найзначнішим зміною став перехід на іншу програмну платформу. Відтепер телефони Vertu Signature працюють під управлінням Linux based операційної системи. Ймовірно, мова йде про глибоко модифікованої версії ОС Android. Власне це і пояснює збільшення обсяг ОЗУ до 2 Гб. Втім, для власників пристрою назва операційної системи або обсяг ОЗУ особливої ​​ролі не грає, а ось можливість синхронізації контактів з iOS і Android може виявитися куди важливіше. Тим більше що Vertu Signature рідко є єдиним телефоном власника.

 
У частині комунікаційних інтерфейсів підтримуються 3G-мережі, Wi-Fi і Bluetooth 4.1LE з aptX. Також можна згадати про наявність традиційного сервісу Vertu Concierge (перший рік - безкоштовно), клієнта Microsoft Exchange, а для китайських покупців може виявитися актуальною підтримка сервісу блокування небажаних дзвінків SoGou HauMaTong. В частині інших специфікацій все стандартно - 2-дюймовий дисплей роздільною здатністю QVGA, 16 Гб вбудованої пам'яті і знімний акумулятор. Камера не передбачена. Дизайн новинки представлений 12 варіантами: Stainless Steel Black Leather, Pure Black, Pure Chocolate, Clous de Paris Stainless Steel, Black Alligator, Navy Alligator, Ultimate Black, White Mother of Pearl, Red Gold Ultimate Black, Yellow Gold Black Ceramic, Red Gold Black Ceramic, Clous de Paris Red Gold. За найскромніший Vertu Signature знадобиться викласти трохи менше 1 млн. Рублів.

0 коментарі:

Дописати коментар