Анонси: KEYone НЕ буде єдиним смартфоном BlackBerry в цьому році

Пару місяців назад компанія BlackBerry оголосила про те, що вона припиняє займатися виробництвом смартфонів, зосередившись на програмних продуктах. Одночасно з цим було укладено партнерську угоду з компанією TCL, що стала ексклюзивним виробником пристроїв під брендом BlackBerry.



Першим пристроєм модельного ряду 2017 року став смартфон BlackBerry KEYone, анонс якого відбувся в рамках Всесвітнього мобільного конгресу. Смартфон виконаний у кращих традиціях BlackBerry і оснащений апаратною QWERTY-клавіатурою. Причому клавіші є сенсорно-механічними, що дозволяє використовувати як натискання, так і свайпи. Сканер відбитка пальця вбудований в клавішу «пробіл». З коробки BlackBerry KEYone отримає Android 7.1 Nougat з програмним забезпеченням DTEK, що забезпечує високий рівень захисту інформації.



Ключові специфікації новинки містять у собі ударостійкий екран діагоналлю 4,5 дюйма і дозволом 1620х1080 точок, чіпсет Qualcomm Snapdragon 625, 3 Гб ОЗУ, 32 Гб вбудованої пам'яті з можливістю розширення картами microSD об'ємом до 2 Тб, а також акумулятор ємністю 3505 мАг з підтримкою швидкої зарядки Quick Charge 3.0. Фоточасті BlackBerry KEYone включає в себе 12 Мп тилову камеру з фазованим автофокусом і 6 лінзовим об'єктивом, а також 8 Мп камеру на передній панелі. Початок продажів намічено на квітень, ціна - $ 549. Крім того, виробник повідомив, що KEYone буде не єдиним смартфоном BlackBerry, який побачить світ у 2017 році.

0 коментарі:

Дописати коментар