Кращі смартфони на Android 7.0 Nougat

Якщо ви хочете випробувати нововведення в останній версії операційної системи від Google, пропонуємо вам підбірку найкращих смартфонів з Android Nougat.

У серпні минулого року компанія Google представила Android 7.0 Nougat, яка принесла на мобільні пристрої багатовіконний режим, повноцінну підтримку віртуальної реальності та інші поліпшення. Поки деякі апарати можуть похвалитися наявністю оновлення до «нуги», а тих, які поставляються з новою операційною системою з коробки, ще менше.


Кращі смартфони на Android 7.0 Nougat


Ми зробили підбірку кращих смартфонів, які вийшли під управлінням програмної платформи Android 7.0 Nougat або оновилися до неї на даний момент.


LG V20


Апарат став першим в світі, що отримав Android 7.0 Nougat з коробки. Крім останньої версії системи, пристрій може похвалитися повним набором флагманських характеристик: якісною збіркою металевого корпусу, відмінним процесором, достатнім обсягом пам'яті з можливістю розширення і високою роздільною здатністю дисплея, яке відмінно підійде для режиму віртуальної реальності.



Особливістю є наявність додаткової екранної смужки з підтримкою технології "Завжди на дисплеї", яка в режимі блокування відображає повідомлення, а в решту часу - доповнює основний дисплей. Ще однією фішкою стала здвоєна основна камера з 16-Мп і 8-Мп модулями. Хочеться також згадати знімний акумулятор, окремі слоти для MicroSD і двох SIM-карт - зараз нечасто можна зустріти таке. Смартфон вийшов дійсно якісним, але і цінник у нього досить високий.

    Ціна: $ 799


Huawei Mate 9 Pro


На відміну від оригінальної моделі Mate 9, смартфон оснащений 5,5-дюймовим зігнутим дисплеєм з роздільною здатністю 2560 × 1440 пікселів. Завдяки цьому апарат вийшов дуже компактним, а екран відрізняється натуральний чорним кольором і меншим споживанням енергії. При цьому всередині пристрою варто потужний акумулятор на 4000 мАг.


 Huawei Mate 9 Pro


Сканер відбитків пальців перемістився під дисплей і тепер поєднується з домашньою клавішею - це зручне і флагманське рішення. «Серцем» смартфона став потужний чіп Kirin 960 власного виробництва компанії, його супроводжують 4/6 гб і 64/128 оперативної ГБ фізичної пам'яті, а ось можливості установки MicroSD немає. Заключним акордом стала подвійна камера, яка містить 12-мп і 20 Мп . Програмну платформу Android 7.0 Nougat доповнює фірмова оболонка EMUI 5.0.

    Ціна: $ 685 

Google Pixel XL


Смартфон поставляється з версією Android 7.1 Nougat, Pixel Launcher фірмовим і помічником Google Assistant (правда, повноцінної україномовної версії поки немає). Дизайн пристрою виділяється на тлі конкурентів за рахунок незвичайної комбінації металу і скла в районі головної камери і дактилоскопія. Реалізований захист від проникнення води і пилу за стандартом IP57.

Google Pixel XL


На відміну від багатьох інших флагманів, смартфон не отримав подвійного модуля камери, але виробник все одно називає-12,3 Мп камеру кращою на ринку. Якість знімків це підтверджує, хоча не обійшлося без деяких проблем, які компанія усунула за допомогою наступних оновлень. Апарат оснащується 5,5-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2560 × 1440 пікселів і покриттям Gorilla Glass, четвертого покоління Snapdragon 821, 4 ГБ «оперативки», ВНУТРІШНІЙ Накопичувач на 32/128 гб і на непоганим акумулятором 3450 мАг - тут є все, що потрібно флагману, не вистачає тільки підтримки MicroSD-карт.

    Ціна: $ 769


Samsung Galaxy S7 Edge


Один з кращих флагманів минулого року, який також виявився одним з найбільш продаваних смартфонів. Дизайн пристрою також залишається на висоті: передня і задня панелі покриваються склом Gorilla Glass 4, а з'єднує їх металева рамка. Особливість апарату став вигнутий дисплей, на який тепер рівняються інші мобільні виробники. Екран отримав здатність 2560 × 1440 пікселів і підтримку функції Завжди на дисплеї.


Гаджет оснастили процесором Snapdragon 820 або Exynos 8890 в залежності від ринку, 4 ГБ «оперативки», 32/64 ГБ розширюваної фізичної пам'яті і батареєю ємністю 3600 мАг, яка забезпечує пристойні показники автономності. Висока якість знімків досягається за рахунок використання 12-Мп камери з підтримкою технології Dual Pixel.

    Ціна: 27000 грн на офіційному сайті компанії.


Sony Xperia XZ


Смартфон відразу привертає увагу за рахунок елегантного металевого корпусу, а фірмова технологія обробки надає металу особливого блиску. Крім того, передбачається захист від пилу і води по сертифікації IP65 / 68. За швидкодію пристрою відповідає процесор Snapdragon 820 з 3 Гб оперативної і 32/64 ГБ фізичної пам'яті. При покупці версії Подвійний користувач отримує окремі слоти для двох SIM-карт і MicroSD.

Sony Xperia XZ

Традиційно японський виробник сфокусувався на фото- і відеоможливостях обладнавши апарат 23-Мп основною камерою з оптичною стабілізацією зображення і гібридною системою автофокусування, а також 13-Мп ширококутною «Фронталкою». Варто зазначити, що для більшої зручності є апаратна клавіша спуску затвора камери.


    Ціна: 23000 грн на офіційному сайті компанії.

Висновок

Поки що деякі виробники перейшли на програмну платформу Android 7.0 Nougat, і ми підібрали кращі смартфони, власники яких зможуть випробувати її функції. В кінці лютого відбудеться міжнародний захід MWC 2017, після якого асортимент пристроїв з новою системою повинен значно розширитися. Крім того, в наступні місяці компанії поступово розішлють оновлення на минуло річні пристрої

0 коментарі:

Дописати коментар