Буфер обміну на Android

Давайте я вам розкажу про буфер обміну на Аndroid. Тому, що у деяких користувачів, які не дуже знайомі з технікою непокоїть цей термін. Отже, це пам'ять в апараті, яка потрібна,  для зберігання інформації в реальному часі, в зазвичай  може бути текст, або ж зображення, відео. Буфер обміну є у всіх Android смартфонах.


 Як його використовувати?

На прикладі, щоб скопіювати фрагмент з будь-якої статті, в браузері натисніть на потрібній ділянці тексту, щоб з'явилися два обмежувача. Виставите кордон початкової точки і останньої, щоб між ними була інформація яка вас цікавить, яку ви хочете скопіювати, і натисніть «Копіювати» (в деяких ситуаціях є так само «Вирізати»).
Після цього обраний фрагмент скопіюється в буфер обміну. Далі, відкрийте будь-який  блокнот або ж повідомлення Вк і знову на порожньому місці затисніть на екрані, поки не вискочить віконце з функцією «Вставити», натисніть на неї, щоб скопійований текст вставився. Точно так само можна працювати і з файлами, наприклад в Провіднику.

Якщо ж вас цікавить де в Аndroid буфер обміну, то відповідь очевидна в оперативній пам'яті. Справа в тому, що такого файлу в системі не існує, він знаходиться в реальності, тобто, відтворюється зараз, одним словом є тимчасовим, а після того, як ви його перестали використовувати, ві автоматично зникає.

0 коментарі:

Дописати коментар