Як економити батарею в Покемон ГО

Як економити батарею в Pokemon Go - саме це хвилює велику кількість користувачів популярного онлайн додатока. Вся справа в тому, що гра реально вимагає багато енергії, і деякі смартфони занадто швидко розряджаються.


І так - для початку ви повинні відключити музику, звуки і вібрацію, а також встановити економію заряду в самій грі. Далі, якщо ви можете обійтися без додаткової реальності, то вимкніть і її теж.

Також, бажано було б знизити яскравість дисплея до такого мінімального рівня, щоб ви могли розрізняти зміни на мапі в Pokemon Go. Крім цього, є ще один непоганий спосіб, який також дозволяє економити мобільний трафік - це завантаження оффлайн Гугл Карт. Не забувайте вимикати Bluetooth, якщо користуєтеся ним досить часто. Якщо ви використовуєте саме мобільний інтернет, то вимкніть Wi-Fi, щоб ваш пристрій не шукав нові точки доступу. Зрештою, вимкніть усі фонові додатки, які не потрібні вам на даний момент.

Після проведення всіх вище описаних дій, заряд вашого смартфона буде триматися досить довше під час гри в Pokemon Go. Але є ще один хороший спосіб - купити собі додатковий акумулятор, або не носити з собою «павербанк».

 

Pokemon Go сильно садить батарею?


Інші методи для економії заряду акумулятора

pokemon-go-batareya


Коли ви включите режим енергозбереження, потрібно буде якийсь час не торкатися до свого телефону, щоб з'явилася заставка на екрані. Якщо ви вже знаєте заздалегідь, де в вашому районі знаходяться покестопи, то включайте гру на телефоні тільки тоді, коли підійшли до даного контрольного пункту. Немає зовсім ніякої необхідності тримати пристрій з активним екраном, адже все одно, як тільки поблизу з'явиться покемон, телефон буде вібрувати (якщо вібрація включена).

Якщо ж ви вирощуєте покемона з яйця, то тут вже інша справа, адже супутник навігатора буде тільки тоді вважати ваші кроки, коли додаток запущено на смартфоні. Тримайте його відкритим до тих пір, поки вам потрібно перебувати в русі. Користуйтеся усіма нашими підказками, і заряд вашого девайса буде триматися довше, в той час як ви зможете як і раніше полювати на кишенькових монстрів і відвідувати покестопи. Приємної гри!

Якщо у вас є свої цікаві способи з приводу того, як знизити споживання енергії акумулятора під час гри в Pokemon Go, то розкажіть про це нам в коментарях, адже, можливо, ваш рада допоможе іншим гравцям. Успіхів!

0 коментарі:

Дописати коментар