Stardust в Покемон ГО, як використовувати і де взяти?

Кожен тренер в Pokemon go знає, що зоряний пил, він же - Stardust (оригінальна назва) потрібна гравцям для того, щоб прокачувати сили HP покемонів. Закінчується даний ресурс досить швидко, тому вважається досить цінним. Давайте ж розберемося, хто це таке, і як саме отримати зоряний пил в Pokemon Go, а також розглянемо спосіб її використання.



Де взяти зоряний пил в Покемон ГО?


Існує кілька способів пошуку зоряного пилу Stardust в Pokemon GO, в від вони:


   Можна відправитися в ігровій магазин і використовувати внутрішньоігрову валюту для придбання зоряного пилу там. Валюта - це покекоіни, хочете дізнатися як отримати монети в Покемон ГО? Прочитайте статтю у нас на сайті.
   Коли ви займаєтеся полюванням на диких покемонів і ловите їх, ви будете обов'язково отримувати Stardust в якості винагороди та бонусу. Сподіваємося, що вам вже відомо, як ловити покемонів в Pokemon Go. Отже - ловля покемонів є чи не основним вірним способом для отримання зоряного пилу в грі. За кожного спійманого кишенькового звірка ви будете отримувати по 100 зоряного пилу.
  Ви можете також висиджувати яйця - за кожне яйце в Покемон ГО, яке ви висиділи, ви будете отримувати зоряний пил, кількість її залежить, перш за все, від того, як багато часу ви «висиджували» яйце в інкубаторі - 2км, 5км або 10км.

how_to_get_stardust_pokemon_go_1


   ☀  Коли ж тренер-гравець досягає 5-го рівня, і встиг визначитися з вибором команди, він здатний захоплювати гіми - Стадіони або Спортивні Зали (як їх називають різні інтернет ресурси, поки офіційного перекладу  ще немає). Якщо ви успішно захистили свій захоплений гим, то кожні 24 години ви будетет отримувати Stardust у вигляді бонусу. До речі, вам при цьому ще доведеться боротися за зали Покемон ГО, щоб їх собі привласнити.

Як це видно з перерахованих вище пунктів, добути зоряний пил Stardust досить непросто, так що, стає зрозуміло - витрачати даний ресурс потрібно з розумом і дбайливо.

Коли і як використовувати Stardust в Покемон ГО?


Відкрийте меню гри, і там виберіть потрібну вам істоту. Коли ви відкриєте її, то вам буде видна кнопка «Power Up», а поруч з нею відображається кількість зоряного пилу, яку потрібно витратити для прокачування саме цього виду покемона. Дане число - унікально для кожного окремого покемона.


 how_to_get_stardust_pokemon_go_2
Ми рекомендуємо вам використовувати зоряний пил тільки тоді, коли від цього реально буде толк, і ви досягнете максимально можливого результату. Якщо ж ви не бачите особливої ​​вигоди в застосуванні даного ресурсу, то краще за все просто прибережіть Stardust до кращих часів. А ось кілька порад щодо того, як використовувати зоряний пил в Покемон ГО:

     Щоб підвищити рівень покемона, потрібно досить багато зоряного пилу. Як відомо, як тільки рівень тренера зростає, то він зможе зустрічати на своєму шляху істот з таким же високим рівнем. Не потрібно прокачувати покемонів з низьким рівнем - краще просто знайдіть і зловіть такий же тільки з рівнем вище. Таким чином, ви зможете заощадити цінний ресурс
     Не рекомендується витрачати зоряний пил на тих покемонів, для яких у вас немає цукерок - Candy. Як тільки тренер зловив собі нового кишенькового вихованця, йому так і хочеться "апгрейдити" його. Але, варто пам'ятати, що для рідкісного покемона потрібно досить багато рідкісних цукерок, щоб прокачати його (Power Up). Так що, краще буде почекати деякий час і притримати зоряний пил, поки ви не знайдете таких же точно покемонів, або поки не виростите їх за допомогою яйця - після цього продавайте їх професору, використовуючи трансфер, і зможете отримати додатковий зоряний пил, а головне - спеціальні цукерки для істот.

0 коментарі:

Дописати коментар