Чи ефективний DU Battery Saver? Якщо ТАК, то наскільки?

Чи варто використовувати DU Battery Saver Чи ефективний DU Battery Saver?
Смартфони значно змінилися за останні кілька років.

У нинішньому 2016 році пристрої оснащуються багатоядерними процесорами з декількома гігабайтами оперативної пам'яті, QHD і більш «чіткими» екранами, новими методами захисту гаджета, таких як сканер відбитків пальців і цей список можна продовжити ...




На жаль, технології посилення акумуляторної батареї або зменшення енерговикористання розвиваються не так швидко і ефективно.

Сьогоднішня стаття присвячена додатку Du Battery Saver. Цей інструмент є одним з найпопулярніших серед користувачів мобільних пристроїв. Він покликаний збільшити час автономної роботи гаджета за допомогою свого функціоналу. Але, чи дійсно Du Battery Saver здатний впоратися з поставленим завданням?

У мережі існує багато оглядів даної програми, але ніхто толком не навів конкретні приклади корисності пропонованого продукту.

Як працює Du Battery Saver?


Перш ніж ми наведемо конкретні приклади ефективності даної програми, давайте спробуємо розібратися що таке DU Battery Saver і як він працює.

DU Battery Saver - є безкоштовною програмою, яка покликана допомогти користувачеві Android-пристроїв продовжити життя акумуляторної батареї шляхом оптимізації системи і закриття непотрібних фонових процесів.

При першому запуску даного ПЗ Ви побачите, скільки часу пристрій ще буде працювати на батереї. Тиснемо кнопочку «Оптимізувати» і DU Battery Saver в автоматичному режимі запустить сканування системи і вживе заходів для продовження життя батареї в автономному режимі.

Основні пункти меню програми такі:

  •     режим
  •     інтелект
  •     прискорити
  •     зарядка
  •     охолодження телефону
  •     монітор

Огляд всіх функцій даного інструменту займе дуже багато часу і заслуговує на окрему увагу. Ви все зможете протестувати самі, якщо захочете. Давайте краще перевіримо ефективність запропонованого софта на прикладі трьох смартфонів:

    Moto G LTE
    Huawei P9
    Samsung Galaxy S7 Edge


Суть тесту полягає в тому, що ці три апарати працювали без економії заряду батареї три дні. Потім було встановлено DU Battery Saver і активізований на всіх пристроях на протязі того ж часу. Потім був проведений аналіз часу автономної роботи з вказаною програмою і без неї. Тепер давайте розбиратися з результатами тестів.

Тест №1. Час роботи екрану


screen time


При проведенні першого тесту всі три смартфона були заряджені до 100%. Потім був запущений браузер в режимі перегляду веб-сторінок, таке використання екрану кожного телефону тривало до повного розряду батареї. Результати фіксувалися.

Синій колір на діаграмі показує час роботи пристрою без DU Battery Saver, жовтий - з активованим додатком. Чесно кажучи, ми не очікували таких результатів. Збільшення часу автономної роботи невелике, але це збільшення спостерігається у всіх трьох випадках.

Приріст часу знаходиться в інтервалі від 15 до 25 хвилин.

Тест №2. Час автономної роботи в режимі очікування


standby-time


Для проведення наступного тесту знову всі три смарта заражаються до 100% і включається Wi-Fi. Була забезпечена активація однакових фонових додатків у всіх трьох телефонах. Через 24 години ми зафіксували процентне співвідношення залишку батареї.

Результати показали що задіяння програми DU Battery Saver в значній мірі збільшило час автономної роботи всіх трьох апаратів в режимі очікування. Samsung Galaxy S7 Edge, наприклад, додав цілих 7 годин і це непогано.

Huawei P9 продовжив час без підзарядки на 6 годин, а Moto G на 8 годин.

Тест №3. Залишок заряду батареї до кінця дня


battery-remain-day


У третьому тесті запропоновані смартфони використовувалися, як би типовим користувачем. Це означає що вранці була відключена зарядка, переглянуто кілька роликів на YouTube, запущено кілька ігор, прочитано парочку новин в браузері, відправлені повідомлення, відзняті фотографії і т.д.

Перед сном був проведений аналіз залишку заряду. Такий експеримент тривав протягом трьох днів для всіх трьох гаджетів з DU Battery Saver і без нього.

Таким чином, використання телефонів коливалося від 4 до 5 годин в режимі дуже змішаної і різноманітної роботи. Так який результат?

У підсумку, задіяння Battery Saver батареї продовжило життя останньої у Moto G на 50 хвилин, у Huawei P9 на 30 хвилин і у Samsung Galaxy S7 Edge на 45 хвилин. Це середні показники за три дні.
Підбиваючи підсумки …

Програма для економії батареї - DU Battery Saver показала найбільшу ефективність в другому і третьому проведених тестах. Їй вдається певною мірою підвищити загальну продуктивність акумуляторної батареї мобільного пристрою.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dianxinos.dxbs

0 коментарі:

Дописати коментар