CP покемона в Pokémon GO, - Як збільшити?

CP покемона в Покемон ГО - це деяка характеристика вашого покемона, яка безсумнівно є важливим атрибутом в Pokemon Go.

 

Що таке CP в Pokemon GO?

CP (Combat Power) - це силова характеристика вашого покемона. Отже - це найголовніший показник в грі

CP  в покемонів вираховується із сукупності різних характеристик, зріст, сила удару, розмір і кількість очок життя (HP). Якщо у покемонів буде однаковий показник CP, то їх сила також буде однаковою. В цей же час, буває і так. Що ви зловили двох Бульбазаврів, але у них різна сила, адже різний CP.

Спійманих покемонів можна сортувати по CP і залишати собі найсильніших бійців. Таким чином, у вас залишаться тільки найсильніші покемони, і вам не доведеться ловити собі більш слабких істот. Далі коцентруватися можна буде вже на сильних, для створення потужної армії.
 У вашій колекції покемонів ви зможете бачити шкалу, яка відображає допустимий максимум очок CP, вона знаходиться в характеристиці покемона. Якщо шкала CP істоти доходить до максимуму, то збільшити її вже неможливо, але самого покемона розвивати можна.

Як збільшити (підняти) CP

 Щоб підняти CP покемона, потрібні цукерки (candy) і зоряний пил (stardust). Зоряний пил ви будете отримувати за спійманих покемонів, а цукерки - за спіймання подібної істоти (цього ж виду).
 Коли ваш рівень зростає, у вас є більше шансів зустріти більш сильних покемонів, відповідно, у них буде більше CP, і збільшити його можна буде до більшого рівня.

0 коментарі:

Дописати коментар