Помилка «GPS signal not found» в Pokemon GO - Як виправити!

Помилка «GPS signal not found» в Pokemon GO - Як виправити!
Багато гравців вже встигли познайомитися з помилкою «GPS signal not found» в Pokemon GO на Android. І в даному гайді ми надамо вам кілька варіантів вирішення такої проблеми.



Для пристрою на ОС Android KitKat або Lollipop:


   Активувати GPS на своєму пристрої;
   Активувати режим визначення високої точності GPS.

У деяких випадках цих дій може виявитися недостатньо, і якщо це ваш випадок - то читайте далі:

     Зайти в меню «Відомості про ПО -> Номер збірки». Ви повинні тиснути на «номер збірки», поки не з'явиться повідомлення «Вітаємо, тепер ви є розробником»;
     Відкрити розділ під назвою «Для розробників» і шукаємо там пункт «Фіктивні розташування». Вимкніть його - тобто приберіть галочку.

Проблема з GPS вирішилась?

До речі, користувачі Lollipop мають можливість використовувати Wi-Fi підключення, щоб визначити поточне місце розташування. І тоді все повинно запрацювати.
Для пристрою Android Marshmallow (Android M):

Для початку необхідно провести всі дії, які були описані вище - це може допомогти вам. Або ж можна завантажити з Play Market додаток «GPS Status & Toolbox». Щоб це зробити, на вашому смартфоні повинна бути встановлена ​​одна з останніх версій Google Maps. Тепер ви можете запустити GPS Status & Toolbox, а також відкрити Google Maps. Деякий час доведеться почекати, поки місце розташування визначиться, після цього ви можете запустити гру Pokemon GO.

Якщо навіть це не допомагає, то є останній спосіб - відключити всі дозволи в додатку Покемон Го, і залишити тільки розташування.

Якщо у вас є які-небудь питання, то ви можете задати їх нам прямо зараз в коментарях під цією статтею.

0 коментарі:

Дописати коментар