Зняти графічний ключ Fly IQ4411, hard reset, скидання налаштувань




Програмний метод

     Якщо ж ви не виробляли дій, які призвели до блокування меню і воно у вас є, то можна скористатися наступним простим методом перезавантаження системи вашого телефону. Зайдіть в меню «Налаштування», знайдіть там пункт «Особисті дані». Виберіть у ньому підпункт «Відновлення та скидання» і натисніть «Скидання налаштувань». От і все, ви стерли всі дані зі свого телефону.

 

 

 

Апаратний Hard Reset:


    Апаратний метод
Спочатку вимкніть ваш телефон. А тепер одночасно натисніть дві клавіші - клавішу підвищення гучності і клавішу включення телефону і чекаємо появи напису «Fly»,

 після чого відпускаємо клавішу включення, а клавішу гучності тримаємо поки не побачимо синє меню. Надалі використовуйте дані клавіші, щоб пересуватися по меню і вибирати необхідні опції. Клавішу гучності використовуйте для вибору необхідного пункту меню, а клавішу включення - для навігації по меню. Після того, як на екрані висвітиться меню, в ньому необхідно вибрати вкладку під назвою «Wipe data / factory reset» (видалення до заводських налаштувань).


За допомогою все тих же клавіш регулювання гучності і клавіші включення телефону пересувайтеся по меню і виберіть вкладку


 «Yes - delete all user data» (видалення всіх налаштувань). Тепер необхідно трошки почекати, поки система повністю не видалить всі дані.

Після закінчення операції потрібно в меню вибрати пункт «Reboot system now» (відновити систему негайно).



0 коментарі:

Дописати коментар