Десять найбільш небезпечних речей, які ми робимо з нашими смартфонами.


Десять найбільш небезпечних речей, які ми робимо з нашими смартфонами.

Отже, які десять найбільш небезпечних речей, які ми робимо з нашими смартфонами? Інфографіка, спільно зі страховою фірмою, склали рейтинг. І почнемо відразу ж з першого місця. 62% користувачів смартфона не встановлюють пароль на пристрій.
Пароль допоможе Вам у випадку, якщо раптово Ваш смартфон буде втрачений або вкрадений. Більш того, 32% користувачів зберігають приватні паролі на телефоні, наприклад, паролі від банківських та фінансових веб-сайтів.

Пропускаючи кілька позицій, номер чотири це 156 мільйонів електронних листів фішингу *, що посилаються щодня. Не натискайте на посилання в шахрайських електронних листах. Багато власників смартфонів, попри все, переходять за посиланнями. Більшість законних кореспонденцій від найбільших корпорацій ніколи не проситимуть Ваш номер рахунку, пароль або номер соціального страхування. І, якщо Ви відсутні в зв'язку з відпочинком, що не публікуйте свої фотографії в соціальній мережі, в той час як Ви все ще відсутні вдома. 75% засуджених грабіжників кажуть, що таким чином, через соціальні мережі, вони знаходять своїх жертв.



* Фішинг- злочинна діяльність інтернет-шахраїв, що діють під виглядом благонадійних компаній і юр. осіб, з метою незаконного отримання секретної інформації: паролів, даних кредитних карток, логінів.



Ваш смартфон зовні нічим не захищений? 25% власників смартфонів ніяк не захищають корпус свого пристрою. Навіть якщо у певної моделі фантастична якість збірки, багато чого може вирішити випадок (відсутність водостійкості наприклад).




Ось цей самий список:



    Відсутність пароля (62%);
    Автоматичний вхід на фінансові та банківські сайти (32%);
    Збереження на телефоні оголених або особистих фотографій (20%);
    Перехід за посиланнями з листів шахраїв;
    Розміщення фотографій з відпочинку в соціальних мережах;
    Розміщення фотографій з автоматичним визначенням локації в даний момент;
    Відправлення персональних даних шахраям;
    Відсутність зовнішньої додаткового захисту у смартфона (25%);
    З'єднання з незахищеними мережами (Wi-fi);
    Відсутність гарантії або страховки у смартфона (60%);



Пропоную скласти власний список небезпечних дій зі смартфонами в коментарях.

0 коментарі:

Дописати коментар