Як дізнатися версію Android

Як дізнатися версію Android

Як дізнатися версію Android

У цій коротенькій статті ми розповімо Вам, як подивитися, яка версія Андроїда встановлена у Вас на планшеті або на телефоні. Навіщо це може Вам знадобитися? З різних причин. Наприклад, для визначення сумісності різних додатків з встановленою у Вас версією прошивки, для того, щоб отримати права суперкористувача на своєму пристрої (root-доступ), та мало для чого. Інформація про те, як дізнатися свою версію Андроїд, зайвою не буде :)




Отже, ось послідовність дій, що описує, як перевірити версію Андроїда на телефоні або на планшеті з даною операційною системою. Залежно від прошивки або встановленого фірмового лаунчера виробника пристрою назви пунктів меню можуть злегка відрізнятися, тому дивіться на щось, найближче підходяще:

1. Заходимо в головне меню програм;
2. Вибираємо пункт меню "Налаштування";
3. Останнім пунктом цього меню зазвичай є пункт "Про телефон", "Про планшет", або просто "Про влаштування" (у разі безіменного китайця без підтримки української мови шукайте пункт "About tablet" або "About phone");
4. Десь у цьому пункті меню Ви знайдете версію Вашої операційної системи Андроїд, а також інформацію про номер збірки і т.д.


Тепер Ви знаєте, як подивитися версію Андроїда на Вашому телефоні або на планшеті. За допомогою цієї інформації Ви можете підібрати прошивку вашого пристрою, а також перевірити, чи сумісна з ним програма, яку Ви бажаєте встановити.

0 коментарі:

Дописати коментар