Як зняти графічне блокування на samsung galaxy S5660 .

Привіт . Я радий вітати вас на нашому сайті. Сьогодні я розповім вам як зняти графічне блокування на мобільному телефоні , який працює під ОС Android - Самсунг S5660 , samsung galaxy gio. Цей метод можна використовувати не тільки до даної моделі , але і для інших.


Я думаю , у багатьох були такі випадки , коли ви поставили на телефон графічний блок , придумали певний графічний код і  забули
його. Або буває ще гірше , хтось просто , взяв телефон і без перестану намагався відгадати яка ж графічна комбінація блокує телефон , і в результаті телефон блокується повністю .

 Що ж робити в таких випадках?


Зробити повне скидання телефону.  Попереджаю ! Всі дані з телефону будуть видалені.Наслідки Hard Reset.

І так почнемо .


→1 . Вимикаємо телефон.
→2 . Тепер натискаємо одночасно кнопку включення телефону , кнопку гучності вгору і центральну кнопку в низу екрану , натискаємо їх і не відпускаємо , поки не з'явиться системне меню.У вас це може відразу не вийти і почне просто запускатися телефон , де знову буде малюнок заблокованого телефону. 
 графічне блокування на андроїд смартфоні samsung galaxy S5660


→3 . Далі за допомогою кнопок регулювання звуку вибираємо рядок Wipe data / factory reset і натискаємо на неї за допомогою кнопки HOME внизу екрану.

→4 . Відкриється меню , де буде ціла купа написів « No » , вам потрібно за допомогою кнопок звуку вибрати рядок « Yes - delete all user data » і активувати його з кнопкою « HOME ».

→5.Після цього телефон перезавантажиться і повернеться до заводських налаштувань . 


Цей спосіб можна використовувати і для інших Андроїд смартфонів , головне зайти в це системне меню. Якщо у вас виникли запитання або побажання розписати рішення цієї проблеми саме для вашого телефону ви можете залишити їх в коментарях.

0 коментарі:

Дописати коментар